Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

3-5 adamın gadri uğruna

3-5 adamın gadri uğruna

Ergenekoncular “Kahramanca” direniyorlar. Ama aslında bu direnişleri ülke ve kendi gelecekleri için değil. Öyle inandırılmış da olsalar, bunu Türkiye’deki Siyonist lobinin Truva atı konumundaki 3-5 mütegallibeyi kurtarmak için yapıyorlar..
Bunlar intihar komandosu gibi davranıyorlar..
Ulusalcılıkları, Anti Amerikancılıkları filan işin kandırmacası.
Amerika’nın bu günkü yönetimi iktidarla yakınlaşıyor ya, bunlar onun için şimdilik Anti Amerikancı geçiniyorlar. Bir intikam savaşı veriyorlar. Yoksa bunları eğiten, yetiştiren, parasını veren, bu güne kadar uğruna savaştıkları güç ABD değil mi idi? Şimdi ABD, eski tetikçilerinden kurtulmak, yeni bir yapı oluşturmak istiyor. Bunu da başkaları ile yapmak istiyor. Bunların kini-öfkesi buradan kaynaklanıyor..
Bu iktidara karşı düşmanca tavırlar sergileyen kim? İsrail’in Siyonist yönetimi. Düşmanımın düşmanı benim dostumdur hesabına gidip MOSSAD’a gönüllü asker yazılıyorlar. İsrail’in ABD’deki fanatik Yahudi lobisine katılıyorlar.
Zaten bazılarının Yahudi Lobisinin bazı önemli isimleri ile arasında aile bağı var.
Asıl hikâye bu. Yoksa Anti Amerikancı, Ulusalcı oldukları tamamen uydurma. Gayri ciddi.
Kendi milletinin imanına, dinine, tarihine, diline, kültürüne, kimliğine, kıyametine düşmanca davranan bir ulusalcı olabilir mi?
Ergenekonun merkez komitesinde, karar vericiler arasında yer almayan emir komuta içinde tehdit, baskı ya da o günün icabı gereği bu çevrelere yakın duran bir takım insanlar, bugün hâlâ Ergenekon davasında sanık olarak bulunuyor..
Bu adamlar içeride ama asıl karar vericilerin çoğu dışarıda..
Birilerinin bu duruma bir açıklama getirmesi gerek.
Siyasi emellerini Siyonizmin emelleri, şahsi çıkarlarını emperyalizmin çıkarları ile tevhid eden insanların peşine takılanlar, haksızlığa uğramış olsalar bile kendi durumlarını yeniden gözden geçirmek zorundalar.
Mesela Arif Doğan gibiler de durumlarını yeniden gözden geçirseler iyi ederler. En azından, meselâ Ersever olayını açıklayabilirler.. Eşref Bitlis olayını açıklayabilirler.. Gerçeği söyleyerek aslında ülkelerine iyilik etmiş olurlar. Onurlarını kurtarırlar. Kamuoyunun vicdanında bir yerleri olur. Yargı ve Parlemento iradesi, onlar için cezalarını hafifletici bir düzenleme yapar..
3-5 kripto adamı kurtarma adına, ülkeye de kendilerine de zarar veriyorlar aslında.. Ve de kurtarmaya çalıştıklarını kurtaramayacaklar. Mevcut dosya kapsamı dışında daha birçok bilgi, belge, tanık, kanıt var, yedekte bekletilen.. Çünkü bundan sonra atılacak her adımda, yeni davalara konu olacak açılımlar gerçekleşebilir..
Belki, bir şekilde bu işe bulaşmış ama pişmanlık duyan kişiler, gerçeği olduğu gibi anlatarak, aslında bundan sonrası için yeni Ergenekonlar örgütlemek isteyen insanların çanına ot tıkayabilirler..
Bana göre, bir Ergenekon tasfiye edilirken, yeni bir Ergenekon örgütlenmeye çalışılıyor. Bunun sağcısı-solcusu, Alevisi-Sünnisi, Kürdü-Türkü yok.. Ama bu işin bir defa içine girdiniz mi yokuş aşağı gider gibi gidersiniz. Başlangıçta her şey iyi, olumlu, güzel gibi gözükürken, gerçeğin farkına vardığınızda ise artık geri dönüşü çok zordur. Duramazsınız da..
Ama şimdi sen gel de bunu, bizim Müslüman kardeşlerimize anlat..
Şimdi bizimkilerin arasından seçiyorlar kurbanlarını..
Bu yeni oluşumu nasıl engelleyeceğiz, asıl önemli olan konu bu.. Eskisini yıkıp yerine yeni bir put dikmek değil mesele..
Derin devletle baş etmek istiyorsanız, derin partilerden kurtulmanız gerek önce. Sonra derin dernekler, odalar.. Tek adam zihniyeti, tek parti anlayışı.. Kayıt dışı siyaset ve kayıt dışı ekonominin bizimki, onlarınki olmaz.. İşin en zor kısmı da burası. Kendi içine dönmek, bakmak ve yanlışı görmek, onu tasfiye etmek. Elin gözünde çöp arayanların önce kendi gözlerindeki merteği çıkartmaları gerekir.. Ergenekoncular aleme nizam verirken kendi hanelerindeki seyyieden habersizdiler.. Başkasına çuvaldız batırırken kendimizi de iğne ile test etmemiz gerek..
Bana göre, JİTEM Gerçeği ortaya çıkmadan, Petrol ve uyuşturucu kaçakçılığı, Hazine arazisi yağmasının önüne geçilmeden, bizde bu ense, onların elinde bu silah ve güç varken bu kavga kolay kolay bitmez..
Varsayalım Kozmik odaya girdiniz. İçeride muhterem bir abi ve bir şeyh efendi var, meselâ ne yapacaksınız?.. Hani bu işin bundan sonrası daha da zor.. Selam ve dua ile..


Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdurrahman Dilipak Arşivi