Osman Tanburacı

Osman Tanburacı

Bir kaleci çok şey!

Bir kaleci çok şey!

Galatasaray sahaya çok güzel yayıldı, dengeli bir top çevirmeyle Bursaspor'un üzerine yıkıldı. Hatası gol yollarında eksik kalışıydı. Ka Kazım Ömer ve Stepanov'un arasında iyi direnç gösterdi ama sonuca gidecek fırsat bulamadı.

Galatasaray'ın sol kanadı, İnsua ve Emre Çolak'la rakipten daha iyiydi. Culio da onlara yardımcı olunca top daha çok Galatasaray'ın oldu. Golsüzlük zor bozulur derken Ufuk bir çuval incirin içine iki kere etti!

Ufuk gelecek vaat edebilir ama gün onunla kurtulmaz! Yediği iki gol de süzme!

İlkinde bir kalecinin yapmayacağını yaptı; topa hamlede geç kaldı, dokunulmazlığının olduğu o bölgede devasa bedenini kullanıp topla karışık Miller'i yıkamadı. Yıksa Miller ikinci hamleyi yapamayacak. Vursana be adam taca doğru destekli de top oyun alanında kalmasın. Rakibe böyle ikram olur mu?

İkinci gol hepten tavuk işi! Göğsünden sektirse gam yemeyeceğim. 40 metreden gelen topu tutup öne kapaklanacağına yana yatmak istedi top göğsünü deldi gol oldu!

Ufuk kevgir gibi... Böyle kalecilik olmaz!

Hagi de yanlış yaptı

Koysana kaleye Zapata'yı. İdmansız da olsa bir çift pabucunu kaleye koysa bu golleri yemezdi. Devre berabere bitse puan şansı artacakken sen durup dururken rakibe iki avans veriyorsun!

Stancu'yu da ikinci yarı oyuna sokmak hata!... Koy ilk 11'e de sonuca git. Stancu yorulursa alırsın kenara. Rakibe avans vermemiş olursun! Maçın sonlarını da kalabalık savunmayla geçirirsin.

İş bittikten sonra Messi'yi koysan ne yazar!

Yekta'nın da golden uzak oynaması hata! Sağ kanatta kaleye tek şutun dışında oyuna hiç giremedi. Yekta'yı oyuna sokacaksın.

Bursaspor kolay bir galibiyet aldı. Batalla ve Miller kaliteli adamlar. Bursaspor onların sırtına bindi. Öne geçince de rahatladılar. Ertuğrul Sağlam, Volkan ve Sercan'ı da oyuna aldı Galatasaray'ın hücum gücüne fren koydu. Bursa'nın galibiyeti kolay oldu ama taş gibi de bir takım. Giren çıkan hep randıman. Şampiyonluktan asla vaz geçmez.

Hakem Yıldırım'ın Ayhan'a ikinci sarı kartı çok ağırdı. Ayhan da atılınca kader çizildi.

Bu kadar hata yaparsan Culio da seni kurtaramaz. Culio sahanın en iyisiydi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Osman Tanburacı Arşivi