Osman Tanburacı

Osman Tanburacı

İnanmıyorum! Fener de inanamıyor

İnanmıyorum! Fener de inanamıyor

Arena'da aslan silkindi, Fenerbahçe sindi kaldı. Sanırsın Hagi'nin takımı sahada tek başına oynuyor. Lider görünürde yok! Bu görüntü iki şeyin altını çizdi;

Galatasaray kazanmaya yeminli,

Fenerbahçe kaybetmekten korkmuş.

İlk yarıda Fenerbahçe'nin yarım pozisyonu var yok! Rakip kale önünde devamlı Galatasaray var. Şans biraz yardım etse sahada gergef işleyen Galatasaray devreyi üç golle önde bitirirdi. Hele Culio'nunkine yandım! Öyle güzel pozisyondu ki Culio kafayı iyi vursa Volkan kımıldayamazdı bile. İki adımdan kaçtı gol.

Kazım'ın golü Galatasaray'ın oyununa lezzet kattı. Santos'a kurnaz bir baskı, rakibi hataya zorlama, güzel bir asist, Baroş'tan iyi sıyrılış dönen topa yine Kazım'dan sert bir gol!

Golün asistini yapan da Kazım, golü atan da Kazım. Hemen arkasından bir gol daha kaçıran da Kazım. Galatasaray durmuyor, Fener kımıldayamıyor...

Baroş'un varlığı lezzet


Sahanın en iyisi Baroş'tu. Her topu ensesinde Lugano ve Yobo olmasına rağmen kazandı. Çok güzel ataklar başlattı, takımı sürükledi. Şiir gibiydi. Şimdi daha iyi anlaşıldı ki Galatasaray'ın belini sakatlıklar bükmüş.

Yekta ve Culio takıma kamçı vuranlardı. Stancu da Fener savunmasını peşine taktı. Servet gole koştu, attı, ofsayt bayrağı kalktı. Galatasaray kaderine isyan edercesine koşuyor sahanın her yanını kullanıyor güzel futbolla gönül alıyordu. Cana bile... Arda oyuna girdi takım daha da coştu, futbol keyif verdi.

O da ne!


Galatasaray maçı kopardı derken ard arda iki gol gördü kalesinde. Uyuyan Fener uyandı. Fener'i uykudan uyandıran da Hagi oldu. Yaptığı değişiklikler tansiyonu düşürdü. Oysa Aykut Hoca maça başlarken Niang ve Alex'le önde kalmakla yenilmemeye razı olduğunu belli etmişti. Selçuk, Özer, Mehmet Topuz ve Baroni ile orta saha kalabalığı yarattı ama Galatasaray'ın hızlı ve kanatları kullanan oyununa mani olamadı. İkinci yarı Selçuk'la Semih'i değiştirip tek puana koştu ve Alex yine Alex'liğini gösterdi golü önce Semih'e attırdı. Sonra kendi attı.

Galatasaray Fener'den çok üstün oynadığı bir maçı yine galibiyetle kapatamadı. Oynadığı oyun alkış aldı puan almadı.

Galatasaray resmen şok yaşadı.

Fener'in galibiyetineyse kendi bile inanamadı.

Böyle bir maçın kaybedilmesi akıllara sığmaz!

Yine gereksiz değişiklikler yine mağlubiyet!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Osman Tanburacı Arşivi