Osman Tanburacı

Osman Tanburacı

Takımın içi boşalmış!

Takımın içi boşalmış!

Galatasaray her alanda kabus yaşıyor. Hafta içi kongrede saha içi Antalya'da karabasanlar çöktü üzerine. Asırlık çınar öyle bir derde düştü ki kurtarabilene aşk olun! Gelen gideni aratıyor. Bülent Ünder de çare olamadı! O da Bülent Korkmaz ve Hagi'nin akıbetine uğrayacak. Gerçi bu takıma kimi getirirsen getir iflah etmez! Kangren olmuş sorunlar dört bir yanı sarmış. Bu halde sahada başarı beklemek hayal!

Maç öncesi Galatasaray takımının sabah yürüyüşünü izledim. Sanki cenazeyi takip eden kortej gibiydiler. Ses yok, soluk yok herkes tıs pıs... Bu takımın hayat fonksiyonları durmuş. Sahada da üzerine ölü toprağı serpilmiş!

Bülent Ünder kaleye Ufuk'u koymuş. Fark yaratması gerektiğini o da biliyor ama ne çare... Gerisi aynı isimler. Bir de Arda var solda. Takım da Arda'ya inat durmadan sağdan oynuyor. Sağ kanatta Stancu!... Pino ve Kewell ortada... Bu dizilişte üçü de verimli olamıyor. Oysa Pino sağdan aksa, kanatlardan top getirse takım daha çabuk gol pozisyonu yakalayacak. Anlaşılır gibi değil. Pino'ya uzun deparlar yakışıyor, oyunun içine kaydığında kimliğini bulamıyor.

Milli Arda ile dünkü Arda çok farklı... Anlaşılır gibi değil. Galatasaray yazlık takım olmuş, gol bulması mucize! Galatasaray'da son hareketler hiç yok. Ortalar tayyare!

Antalyaspor maçla beraber rakibin üzerine yıkıldı. Tita, Necati, Kerem Şeras, Uğur, İbrahim'le Galatasaray'ı esir aldılar. İlk çeyrek çırpınışla geçti. Tam dengeyi kurdu derken savunma yine amatör bir gol yedi. Bir türlü hava topuna hamle yapamayan savunma gole davetiye çıkarttı. Erkan'ın golü gerçekten güzeldi. Ufuk çaresizdi...

İkinci yarıda ne hikmettense Pino ışınlandı Barış girdi sonrasında felaket başladı;

Antalyaspor Necati ve Tita'yla peş peşe goller kaçırdı, Antalyaspor her kontra topta Galatasaray kalesini hallaç pamuğu gibi attı.. Necati'yle elini kolunu sallaya sallaya ikinciyi de buldu. Servet'in hatasından üçüncüyü kaçırdılar. Penaltıyla üçü de buldular. Galatasaray havlu attı!

Bu yıl takımı hiç bu kadar kötü ve amaçsız görmemiştim. Oynamaya çalıştığı şeyin adı futbol olamazdı. Galatasaray tam bir amatörler mangası. Biraz Yekta, biraz Serkan, biraz Stancu... Diğerleri çayda çıra! Galatasaray'ın içi boşalmış!

Ne yazık ki Hagi gibi Bülent Ünder de çare olamadı.

Galatasaraylı kahroldu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Osman Tanburacı Arşivi