Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Kiramen katibin

Kiramen katibin

Bankaya, postahaneye, resmi daireye gittiğinizde, alışveriş yaparken, hastahane, eczane her yerde izleniyorsunuz.

Telefonunuz ve e-mailleriniz, sosyal media iletişimleriniz izleniyor. Daha doğrusu istendiğinde izlenirsiniz.. Bunların ortaya çıkması ayrı bir konu, ama on yıl sonra bile bunlar bir gün birileri tarafından ortaya çıkartılabilir..

Eğer birileri sizi izlemeye karar vermişse kurtulmanız zor.. Evinizin, iş yerinizin yakınına gelen ya da peşinizden takip eden bir araçla dinlenebilirsiniz.. Uzaktan dinleme yöntemleri de var.. Laser yöntemi ile çok uzaklardan, mekana hiçbir dinleme monte etmeden, cep telefonuna ihtiyaç duymadan dinlenebilirsiniz..

Gece ya da evde-işyerinde olmadığınız bir zamanda dışarıdan pencerenize dışarıdan mikro bir dinleme cihazı fırlatılmış olabilir..

Temizlik firmaları da bu açıdan önemli. Cihaz da yerleştirirler, bakımını da yaparlar..

Artık dinleme cihazları enerjisini güneşten alabiliyor.. Elde edilen datalar en yakın noktaya aktarılıyor, oradan da istenilen adrese..

Tabii iş yerinize sokulan canlı ajanlar, ya da çevrenizdeki insanlardan tehdit ve şantajla, ya da ideolojik, politik amaçlarla elde edilen bilgilerden, çetelerin fişleme faaliyetlerinden söz etmiyorum. Balyozda on binlerce bürokratın fişi var. Karı-kız ilişkisinden, rüşvet ilişkisine kadar. Elçi, vali, müdür, fark etmiyor.

Bir de Cinciler işe karışıyor. Ruh çağıranlar var. Yani esotorik takip var.

İşiniz zor. Kaçacak yeriniz yok

Hepsi bir tarafa unutmayın ki, bir de KİRAMEN KATİBİN var.. Bırakın söz ve işinizi aklınızdan, kalbinizden geçenler bile kaydediliyor..

Karar sizin..

Unutmayın panik havası içinde kaçarken daha kolay yakalanacaksınız.. Piyasa harika, çocuklar iyi iş çıkartıyorlar bu günlerde.. İzleyenler de izlenenler de aslında risk altında.. Unutmayın gazeteciler, istihbarat örgütleri, işadamları, çeteler herkes izleme yapıyor. Ve nasıl dünyada insan neslini yok edecek kadar nükleer başlığımız varsa, hayatı herkese zehir edecek kadar kaset var.. Olan oldu. Bu kasetler de hemen toprağa gömülmeyecek. Yanlış yapanlar korkmaya devam edecek..

İnsanlar Allah’tan daha çok ajanlardan polis şeflerinden korkuyorlar..

Wikipedia’da bu konuda şu açıklama var: Kirâmen Kâtibîn İslam dinininde, insanların sağ ve solunda bulunup yapılan iyi ve kötü davranışları tespit edip, yazan meleklere verilen isimdir. Kirâmen Kâtibîn melekleri, İslam’a göre, iki tanedir. Bu meleklerden biri kişinin solundadır ve kötü davranışlarını yazar, diğeri ise kişinin sağındadır ve iyi davranışları yazar.

Bu meleklerin varlığı Kur’an’da geçmektedir ve bu nedenle bu meleklere inanmak Müslümanlara farzdır. Kur’an’da bu iki melek hakkında şöyle denmiştir: “Andolsun, insanı biz yarattık ve nefsinin ona verdiği vesveseyi de biz biliriz. Çünkü biz ona şah damarından daha yakınız. Üstelik, biri insanın sağ tarafında, biri sol tarafında oturmuş iki alıcı melek de (onun yaptıklarını) alıp kaydetmektedir. İnsan hiçbir söz söylemez ki onun yanında (yaptıklarını) gözetleyen (ve kaydeden) hazır bir melek bulunmasın.” (Kâf suresi, 16-18) Ayrıca Kâf suresi, 20-21; Zuhruf Suresi 79-80 ve İnfitâr suresi, 11-12. ayetlerde de bu meleklerden bahsedilir. Kur’an’da bu meleklerin ahirette hesap gördükleri sırada insanlara şahitlik edecekleri de yer alır (bkz: Kâf suresi, 20-21).

Yani bu iş burada bitmeyecek.. Kaçacak yer de yok. Çünki bu kayıt herkesi kapsıyor ve tüm fiil ve sözlerimizi kayıt altına alıyor..

Birileri şimdi değişik bahanelerle kendilerini aklamaya çalışıyorlar. Bir başkasının ahlaksızlığını, kendi ahlaksızlıklarını perdelemelek için bahane olarak kullanmaya çalışıyorlar..

Eğer ahiret gününe inanıyorsak, bunlar ortaya çıkmayacak mı? Orada bir yardımcı da yok. Bahane de..

Evren’in darbe yaptığını bilmeyen var mı? Ama hukuka göre, yargılanıp, mahkeme kararı kesinleşene kadar suçsuz gibi muamele görecektik. Lojmanda oturacak ve korunacaktır.. Bu geçen süredeki suçsuzluk, mutlak bir suçsuzluk değil. Bu CHP’li Tekin hakkında işlem yapılamaması gibi bir şey. Yani suçsuz olmak başka bir şey, mahkûm olmamak başka!

Olan oldu da şimdi yeni bu işlere girenler, keşke uçkurlarına sahip olabilseler..

Bu arada Balanlı sonrası siyaset şimdi daha zor.. Selâm ve dua ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdurrahman Dilipak Arşivi