Erdal Şafak

Erdal Şafak

Yaz hamleleri

Yaz hamleleri

Bugün üçüncü gün. Üç gündür Egeliler ve tatillerini Ege'de geçirenler "Pırıl pırıl" bir SABAH okuyorlar.
SABAH'ın kâğıdını değiştirme, bembeyaz kuşe kâğıda basma programımıza Ege'den başladık.
"İç güzellik kadar dış güzellik de önemli" sloganıyla Egeliler'e tanıttığımız bu değişime okurlarımızdan son derece olumlu tepkiler aldık. Hem yıllardır SABAH tiryakisi olanlardan, hem de bu değişime ilgi duyarak SABAH'ı deneyenlerden. Bu ikinci gruptaki - yeni- okurlarımızın da büyük ailemizin kalıcı üyeleri haline geleceklerine inanıyorum. Çünkü SABAH'a bir kez alıştıktan sonra vazgeçmek kolay değil.
"Kuşe yüzüyle yepyeni bir SABAH" programımızın ikinci aşaması İstanbul ve Marmara bölgesi olacak. Bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki ay ortalarına doğru İstanbul'daki ve Marmara illerindeki okurlarımız da pırıl pırıl bir SABAH okumaya başlayacaklar.
Daha sonra diğer matbaalarımızın bulunduğu bölgelerde kuşe kâğıda geçeceğiz. Böylece sonbaharın sonuna doğru tüm Türkiye'deki okurlarımız artık bembeyaz bir SABAH'ı ellerine alacaklar.
Yine üç gündür anons ettiğimiz gibi, SABAH yazı ailesine değerli bir isim, güçlü bir kalem katıldı: Hasan Celal Güzel.
Gaziantep Milletvekili, Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı, Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü olarak siyasette; Başbakanlık Ekonomik ve Sosyal İşler Başkanlığı, DPT Genel Sekreterliği ve Müsteşar Vekilliği, Başbakanlık Müsteşarlığı (38 yaşında bu görevi üstlenerek Türkiye'nin en genç Başbakanlık Müsteşarı sıfatını kazandı) gibi önemli görevlerle bürokraside seçkin bir yer edinen Hasan Celal Güzel 9 yıldır sürdürdüğü köşe yazarlığıyla da iyi bir okur kitlesine sahip oldu.
Haftada dört gün, Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri yazacak olan Güzel'in ilk yazısını yarın yayınlayacağız.
SABAH'ın gücüne güç katacağına inandığım Güzel'e "Hoş geldiniz" diyorum.
Sağlıklı ve mutlu bir hafta dileğimle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Şafak Arşivi