Cemal Nar

Cemal Nar

Önce Bir Tıklayalım

Önce Bir Tıklayalım

Nereye mi?

İşte şuraya: http://www.cemalnar.com

Buraya da tıklasanız ayrı bir ikram, ayrı bir güzellik görürsünüz:

http://www.ilimistan.com/

Şimdi meram ve maksat için söze başlayalım.

Sevgili Yazarlarımız, Okurlarımız Ve Ziyaretçileriz, www.cemalnar.com Sitemize hoş geldiniz.

“Bizimle olduğunuz için teşekkürlerimizi sunar, gönülden selamlarız.

Amacımız, Yüce Yaratıcımızın bize verdiği nimetlerin bir kısmını sizlerle paylaşarak O’na olan şükür borcumuzu sunmaktır. O’nu memnun ederek rızasını kazanmak istiyoruz.

Bunun bir yolunun da insanlara O’nu ve O’nunla ilgili gerçekleri anlatmak olduğunu biliyoruz. Yüreğimiz O’nun sevgisi ile kıpır kıpır. Yeryüzünün en önemli, en değerli işinin, O’nu insanlara tanıtmak ve sevdirmek olduğuna inanıyoruz. Zaten O’nu tanıdıktan sonra sevmemek mümkün değildir. O bize çok yakınken, bizim O’na uzak düşmemiz, en fazla endişelendiğimiz şeydir.

Yıllarca gerek öğretmenliğimiz ve fahrî vaizliğimizde, gerekse yazarlığımızda O’nu, Resulünü, kitabını, dinini ve varlığının en büyük delillerinden olan güzel insanlarını, dostlarını anlatmaya çalıştık. Bu arada Yer yer “çağın imkânlarından irşat ve tebliğde yararlanmalıyız” dedik. O günlerde henüz bize çok uzak olan interneti de dile getirmiştik. Ama bu aklımızdan hiç çıkmadı. Çünkü internetin imkânları baş döndürücüydü.

Amacımız, yukarıda da dediğimiz gibi becerebildiğimiz kadarıyla Rabbimizin en büyük nimeti olan İslam dini ile ilgili bir kısım bilgileri sizlerle paylaşmak suretiyle O’nun rızasını kazanmaktır. Onun için sitemize “soru cevap”, “iletişim” ve “misafir kalemler” gibi bölümler koyduk. Yani sizlere içtenlikle gönlümüzü açtık, dostça elimizi uzattık. Her konuda yazılarınızı bekleriz. Sevgi ve saygı çerçevesinde konuşamayacağımız kimse yoktur.”

Sevgili dostlar, sitemiz sizin de gördüğünüz gibi her gün gelişip büyümekte, daha güzel bir görsellik ve içerikle sunulmaktadır. Bu arada ummadığınız kadar dostlarımız bize yardımcı oldular ve sitemizde köşe yazarı olmayı kabul ettiler. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimi ve hürmetlerimi arz ederim.

Biliyorum, zamanları kısıtlı, işlere yoğun, hizmetleri bereketli ve sorumlulukları büyük. Buna rağmen bize haftada iki yazı yetiştirmeleri büyük fedakarlık işidir. Kendilerini tekrar tekrar teşekkür ederim.

Sitemiz pazartesi ve perşembe günleri köşe yazarlarının yazılarını tazelemektedir. Siz değerli okuyucularımız onlardan her gün bir kaç tanesinin yazısını okuyarak bütün bir haftanızı değerlendirebilirsiniz.

Biliyorsunuz, marifet iltifata tabidir. Hadi bizi ve yazarlarımızı yüreklendiriniz, mücadele azim ve gücümüze katkı veriniz. Beraber yürüyelim İslam Davasının bu kutlu yollarında. Paylaşalım sevinci; daha büyük olsun, kederi de; küçülsün iyice.

Bu güzel duygular içerisinde sizi tekrar selamlar, ziyaretleriniz için tekrar teşekkürlerimi sunarım. Sağlık, mutluluk ve esenlik içerisinde kalınınız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Cemal Nar Arşivi