Ahmet Çakar

Ahmet Çakar

F.Bahçe'de sıkıntı var

F.Bahçe'de sıkıntı var

Fenerbahç e, herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Dün gece aldıkları bir puana şükretmeleri lazım. Futbol adına fazla bir etkinlikleri olmadı. Ne kanatları kullanabildiler, ne ceza alanında çoğalabildiler ne de orta sahada ikili mücadelelerde üstün olabildiler. Alıştığımız pas trafiğini de yapamayınca Fenerbahçe için dün gece kötü geçti. Fakat anlayamadığımız bir şey var. Sanki bir puanla şampiyonluk gidiyormuşçasına son 10 dakikada garip riskler alındı. Özellikle Olcan biraz becerikli olsa Trabzonspor maçı çoktan almıştı. Böyle bir son 10 dakikayı kabul edebilmek mümkün değil. İleri giden geri gelmiyor. Trabzon yakaladığı her pozisyonda nerdeyse Volkan'la karşı karşıya kalıyordu. Ama dedik ya başta, Olcan başta olmak üzere yakalanan pozisyonlarda Trabzonsporlular beceriksizdi.
Orta sahada Meireles savaşmaya çalıştı, Topal da öyle. Ama Alex oyunun sadece bir yönünde var. Kalitesine lafımız yok ama özellikle ikinci yarıda takım savunmasına hiçbir katkısı olmadı. Aykut Kocaman dün gece Alex'i oyundan almadı. Hem de çok yorulmuş olmasına rağmen almadı. Almadı da ne oldu; Fenerbahçe maçı mı kazandı? Son bölümde verilen pozisyonlar, Fenerbahçe'nin gereksiz risk aldığı ve orta saha direncinin düştüğü dakikalardı.
Trabzonsporlu Bamba çok iyi bir transfer. Çok da iyi oynadı. Diğer bir deyimle Sow, Bamba'nın kucağında oynamak zorunda kaldı. Ama Trabzon Kadıköy'de Fenerbahçe'yi bir daha böyle yakalayabilir mi, bunu hiç sanmıyorum.

Aydınus penaltıyı vermedi
Bir puan iki takım için de kötü değil. Sonuç olarak bir derbi. Ama Fenerbahçe'de sanki işin sihiri kaçmış. Gelelim hakem Fırat Aydınus'a... Bir pozisyon dışında her şeyiyle mükemmeldi. Kartlar, oyunculara yaklaşım, fizik kondisyon harika. Ama ikinci yarı Bamba'nın zamanlama hatasından topa vurayım diye uzattığı ayağının Sow'a temasını göremedi. Görseydi bu bir penaltı olacaktı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ahmet Çakar Arşivi