Mehtap Yılmaz

Mehtap Yılmaz

Nobel az AB için, taç dikin başlarına!

Nobel az AB için, taç dikin başlarına!

Hadi, hadi... Türkiye’yi taca attınız, ödülü kaptınız! Ortadoğu’daki yangına odun taşıdıkça başınıza taç dikildi. Ortadoğu’yu karıştırdıkça popülarite kazandınız! İslâmofobiyi körükledikçe cepleriniz şişti! İnsanlığa geçmiş olsun... Barış ödüllerinize dahi kan sıçrattınız, kan! Nobel ödülünü aldınız ama vicdanınızda, Ortadoğu’da yanan insanların çığlıkları yankılanıyor şimdi!


Artık “Farklı bir sürece girdik diyorduk”, komşu ülkelerle ilişkiler yoğunlaştıkça! Üstelik tam da dış ilişkiler noktasında şaha kalkmışken, allem ettiniz, kallem ettiniz başlangıç noktasına geri döndürmeyi becerdiniz ülkemizi. Sayenizde bütün sınır komşularımız bize düşman şimdi! Komşu ülkelerle aramızı açıp, bizi AB kapısı önünde bir başımıza içeri alınmayı bekleyen dilenci pozisyonuna indirgediniz! Nobel az bile gelir size! Bunca entrikaya karşı fazlasını hak ettiniz!

Ancak unutmayın ki; bir gün tarih tüm bunları yazacak! İnsanlık sizi, barış ödülünü hak etmiş ülkeler olarak değil, yangına körükle giden cehennem bekçileri olarak anacak! Ortadoğu cehennemine odun taşıyan savaş zebanileri...

İşin gerçek yüzü madem böyle, Nobel jürisine diyorum ki oldu olacak, bundan böyle ödülünüzün adını Nobel Barış Ödülü değil de Müslüman ülkelerle savaş ödülü koyun da rezil rüsva olmayın ele güne!

TÜSİAD!

K.Kılıçdaroğlu’nun akıl daneleri olurlar kendileri. Kimler mi? TÜSİAD’lılar tabii ki... Görünen dünyada maskeli, gerçek dünyaları göz gözü görmez, zifiri... Hatta mafya anlamında derin mi derindir içlerinden kimileri! O kadar iddialıyım ki, bana göre siyasetçilere yönelik suikastlarda parmak izi bırakanlar da bu iş dünyasından birileri!

Ah şu İstanbul sermayesinin bilinmeyen, gölge yüzleri... Başbakan’a yönelik PKK saldırısında da grup PKK’ydı, biliyoruz ama peki ya tetikçileri?

Şimdi kukla bir başkan olmaya dahi cesaretleri yokmuş duyduğuma göre! İyi, iyi... Bakalım neler tezahür edecek bu tehlikeli sessizlikten ve kimler? Yeraltından, sınır ötemizden gelen sesler, hangi devlerin sesleri? Bu tedirgin bekleyiş sonrası kimler gölgelerle işbirliğinde daha derinleşip tehlikeli hale gelecekler? Ne iyi olur elini çabuk tutsa biraz Silivri!

Ergenekon’un iş dünyası ayağı bir an önce çözülmeye başlasın da bilelim bu iş dünyasının devlerinin hangileri siyah, hangileri gri...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Mehtap Yılmaz Arşivi