Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Tuzağa dikkat!

Tuzağa dikkat!

 

Derin bir belirsizlik sözkonusu, şu Paris suikastinde.. Derin kulakların duyumları, cinayetin arkasında MOSSAD’ın olduğu yönünde..
 
 
O genç bir MHP’li olabilir mi? Peki o zaman PKK’nın en tepesindeki isimlerin arasında işi ne.. Balık hafızasına sahip, beyin tümörü hastalığı ile malul biri olması, kolayca feda edilebilecek biri olması, onun bu işlere bulaşmasının arkasındaki derin sır..
Bu genç adam, ansızın ölür ya da öldürülürse, ya da hafızasını kaybederse, ne olacak?
Hep birden fazla silahtan söz ediliyordu. Ortada tek bir silah ve tek bir adam var. Suikastçi iki elinde iki silahla mı daldı içeri.. Neden bu cinayeti işledi. Şimdilik kimse bir şey bilmiyor..
 
Peki biri bunu içeri itip, bu adamı paravan olarak kullanıp arkasından infazı gerçekleştirmiş olamaz mı? Bu ihtimalin üzerinde durmak gerek. O zaman sormak gerek, o gölgedeki adam kimdi?
 
Ne yapmak istiyordu? Maksat, Barış süreci mi engellenmek istiyordu, yoksa PKK içinde bir çatışma çıkartmak mı?
 
Ya da birileri birilerine aba altında sopa göstererek, “kızım sana söylüyorum, gelinim sen dinle” mesajı mı gönderiyordu.. Bir cinayet arkasından bir başka muammayı ve trajediyi de sürükleyip götürdü.. PKK’nın kurucusu meğer bir ermeni imiş.. Bir ermeni kızcağız, İslami bir cenaze töreni ile müslüman mezarlığına gömüldü. Müslümanlara da yazık, Ermenilere de..
 
PKK’yı kuranlara bakar mısınız, biri devletin adamı? Ötekisi Ermeni.. En büyük Kürt hareketi, aslında daha önce bölgede var olan Kürt hareketlerini tasfiye etmek, Kürtleri control etmek için kuruluyor. Sonra işin içine Araplar, Ruslar, Yunanlar İsrail, Amerika, İngiltere, Fransa, İtalya, eski Libya herkes giriyor..
 
En büyük Kürt aşiretlerinden bir aşiretin soyadı “Türk”, ötekisi ”Milli”.. Birilerine emrivaki ile bu adlar verilmiş. Bu alemde kimin eli, kimin cebinde belli değil. Şimon Zivi’nin adı Şemsi efendi oluyor, Moiz Kohen’in adı “Tekinalp”. Bunlar, zulmen,  “Müslümanların halifesi” Abdülhamid Han’ı Selanik’te Yahudi işadamı Alatini efendinin evinde mecburi iskana tabi tutanların manevi mirasçıları! Bu Sağ-Sol, Alevi-Sünni, Kürt-Türk kavgasını çıkartmaya çalışan, Şeytanın avukatlığını üslenen “derin masonic kadrolar”. Bir Travestiye tarikat kurdurup bizim gençlerimizi mürit yapanlar da aynı çevreler!
 
Libya’da PKK kampı vardı. Kaddafi bunlara para da veriyordu.. Bu işler böyledir..
Kürt sorunu, Türkiye, İran ve Irak için önemli bir sorun ama, işin içinde Türkiye de var, İran da. Suriye de. Arapların can düşmanı İsrail de var işin içinde..
“Bu ifritten sualin kılını çekmez akıl” diye işte bunun gibi olaylar için deniyor herhalde..
Şimdi suikastle ilgili, bundan sonraki gelişmeleri izlemek gerek..
Bu MOSSAD’ın işi ise bunun arkası gelecek demektir.. Bir sonraki adım Ergenekon cephesinden mi gelir, MHP tabanından mı bilinmez. CHP farklı bir biçimde sürece dahil edilebilir..
 
PKK içinde ciddi bir hesaplaşma olduğu muhakkak..
Kesinlikle bu örgütlü bir eylemse arkası gelecek demektir.
Tam da DHKP-C’ye operasyon yapıldığı bir zamanda, bu olayların gündeme gelmesi önemli.
 
Tam da 28 Şubat davası açılacakken.
Tam da Muhsin Yazıcıoğlu davası ile ilgili önemli gelişmeler beklenirken.
Tam da 12 Eylül davası, Sivas-Başbağlar, Özal, Mumcu, Eşref Bitlis suikasti yeniden tartışılırken.. Birileri yeniden bir şeyleri bahane ederek halkı sokağa dökmeye çalışacak..
Ergenekoncular her türlü komploya teşne.
CHP de, Bahçeli de mayınlı tarlada top oynamaya hazırlanıyor sanki..
PKK içinde süreçten rahatsız olan birileri her türlü göreve hazır..
 
İran, Suriye rejiminin yanında, CHP de Suriye ile dayanışma içinde.. İsrail bu durumdan yararlanmak için gelişmelerden son derece memnun.. ABD ve batılı ülkeler, bölgede varolmak, bölgeye müdahele etmek için adeta yangına körükle gider gibiler..
Birileri Türk Ergenekonundan sonra, 12 Eylül ve 28 Şubat soruşturması ile Kürt Ergenekonunun da ortaya çıkmasından endişe duyuyor. TBMM darbeleri Araştırma Komisyonu bu anlamda işi geri dönülemez bir noktaya taşıdı.. Ankara’da birileri, her an sıranın kendilerine gelmesinden, kapılarının çalınmasından korkuyor. Bu işin, Media, Mafia, Sermaye, Siyaset, Bürokrasi, STK ayağındaki binlerce kişi gelişmelerden rahatsız..
 
Bunların yurt dışındaki bağlantıları, uzantıları, işbirliği yaptıkları ülkelerde gelişmelerden kaygılı. Bu işin dış bağlantıları ortaya çıkacak olursa bir çok ülke istihbaratı zor durumda kalabilir..
 
Şimdi, herkes gergin bir bekleyiş içinde.
 
Suriye’de sona yaklaşılıyor. İsrail’de ve İran’da kapıda seçim var..
Doğu, Batı, Kuzey, Güney komşularımızın ilgileri Türkiye üzerine odaklanmış durumda..
Herkesin dikkatli olması gerek.. Önümüzde bulutlu günler var. Ardından bahar gelecek bahar! 
 
Mübarek Mevlid Kandilinizi tebrik ederim.
 
Selam ve dua ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Abdurrahman Dilipak Arşivi