Fatih Uğurlu

Fatih Uğurlu

CHP, kimin vagonu, hâlâ anlayamadınız mı?

CHP, kimin vagonu, hâlâ anlayamadınız mı?

CHP milletvekilleri de yapılan davetlere icabet edİP, Pazartesi günü Silivri’de olacaklar. Adının açıklanmasını istemeyen bir CHP milletvekili “Silivri’de sİPerlere yattık, elimizde altı oklarımız, her ne kadar İPtidai silahlar da olsalar oradan Perinçek’i almadan çıkmayacağız. Şimdilik bekliyoruz, dilimizde ‘Silivri’nin yolları taştan’ türküsü, elimizde pİPolarımız onları kurtaracağımız saatleri İPle çekiyoruz.

Sayın Perinçek diyeceğiz ey Doğu’nun şanlı darbecisi, ey APO’nun necİP gözbebeği, sizlerle hİPodromları dolduran yüz binler önünde kucaklaşmak isteriz, o günlerin hasreti ile yanıyoruz. Sen bizleri adeta hİPnotize ettin, senin halkanda olmak için ne mucİPse yapacağız. Senin yanında sabredİP kalanlar mutlaka tarihe iyi birer darbeci olarak geçecektir! Hangi canİPten gelirse gelsin o bütün engelleri aşmıştır bugüne kadar. Aşamadığı tek engel TayyİP olmuştur. Onu da İPtal etmek için çabalamış, ama bunu bir türlü gerçekleştirememiştir.

Hattâ onu dİPçikle bile korkutmak istemiş, ama başaramamıştır. Bütün hizİPleri Silivri’ye yığmış, ama yine de TayyİP engelini aşamamıştır. MünasİP şekilde yapılan uyarılar sonuç vermemiştir. Bütün cazİP teklifleri geri çevirmiştir bu tuhaf adam. Ne diyelim, nasİP bu kadarmış. Hattâ Türk TabİPler Birliği bile yenememiştir TayyİP’i.

Levent Kırca gibi muzİP bir adam bile kızdıramamıştır onu. Adam yerine göre şair, katİP, edİP oluveriyor, icabettiğinde de muharİP oluyor, ordularla savaşıyor!

Bir de mağrİP’ten maşrıka tüm dünya mazlumlarını kucaklamaz mı, al başına belayı! Yaptığımız ekİP çalışmaları, tüm tertİPlerimiz boşa çıkıverdi. NasİP olursa bugün son defa şansımızı deneyeceğiz. Zaman zaman gaİPlerden bir ses duyuyoruz. Onun dua ile korunduğunu söylüyor bu ses.

Nice arkadaşımız yaptıkları HİPokrat yeminini bozdular, üzerine tİPiler, boranlar gönderdik, dİPten gelen dalgalarla sarstık onu, nafile!”

Kafası biraz çalışıp, partilerinin altının oyulduğunu anlayanlar ise çaresizlik içinde şu yorumu yapıyorlar “Bedenimize sahİP olabilirsiniz, ama ruhumuza asla! Biz bu İPten kazıktan kurtulmuş adamlara teslim olmayacağız. Her ne kadar İPsala’dan NizİP’e kadar bir kemirgen gibi partimizi kemirseler de!”

Kimileri başına kİPpa giyİP Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya talİP! Siz sanırsınız ki, bu hİPeraktif siyasetçilerin kalbine Soros tarafından birer çİP takılmış ve kendilerini Netanyahu’nun bir porototİP’i zannediyorlar ve bu durumdan da muzdarİP değiller.

CHP Genel Müdürü Kemal Kılıçdaroğlu, “Hiç kimse bizim partimize İPotek koyamaz” dese de biz CHP’nin kimin yanında saf tuttuğunu olaylara bakarak anlayabiliyoruz. Görünen o ki, yaşananlar bir hilâl salİP kavgası. Bu kavgada hilalin sahibi kim, salibe sahİP kim? Acaba bu parti mensupları, kimin sİPahi askeri durumundalar?

Bu kadar yazı yazdık, CHP’nin İP’leri kimin elinde anlamadınız mı hâlâ? 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Fatih Uğurlu Arşivi