Cemal Nar

Cemal Nar

Bu Kafirler Niçin Bu Kadar Sevindiler?

Bu Kafirler Niçin Bu Kadar Sevindiler?

Bizim ülkemizde bir seçim oluyor, iktidar partisi oy kaybetsin diye ABD, AB. İsrail gibi kafir ülkelerin yöneticileri, iş dünyası ve medyası harıl harıl çalışıyor. Oysa onlarda bir seçim olsa bizim ruhumuz duymaz.

Neden?

Çünkü bizim onlara karşı bir kötü düşüncemiz, bir sömürü planımız, bir düşmanlığımız yok. Ama onların bize karşı var. Bizi bize bırakmıyorlar. Durmadan üstümüze plan ve proje üretiyorlar.

Nitekim iktidar partisi oy kaybediyor, o kafirlerde bir bayram havası var. Bu da ilginç değil mi? Oysa desteklediklerinin hepsi birleşse, ancak bir iktidar partisi ediyor oy almada. Peki ama bu ABD, AB.

İsrail gibi emperyalist zalim kafirler niye bu kadar seviniyorlar?

Bunu milletimiz düşünmeli değil mi? Bundan bir ibret dersi çıkarmalı değil mi?

Olanda hayır vardır. Ak Parti hiç üzülmesin. Onun oyunu bir başka parti alsaydı kim bilir ne kadar sevinirdi, onu düşünsün. Çünkü aldığı oy, öteki partilerin iki veya üç katı. Tek başına iktidar olamayışını da “kimi koysak kazanırız” kibirinden kurtulup tevazuya bürünmeye bir vesile eylesin.

Merkezden atamayı bırakıp, halkın sevgisini kazanmış daha iyi adaylar bulsun. Daha çok çalışsın, daha adil olsun, daha çok şefkat ve merhamet dili, hizmet üslubu kullansın. Her kesimi kucaklasın. Kavgadan kaçsın. Hatalarını tamir etsin. Fakat muhakkak görevinin başında olsun.

Bize göre bu ülke CHP ve BDP ye teslim edilemez. Asla edilmemeli. Tilkiye tavuk güttürülmez. İsrail, ABD ve AB daha çok sevindirilmemeli. Hükümette şöyle veya böyle, muhakkak Ak Parti bulunmalı. MHP sorumluluğunu bilmeli.

Neden mi?

Dış dünyadan sevinenlere ve üzülenlere bir baksanıza!

Bugün Amerika’nın, Avrupa’nın “Yeni Dünya Düzeni, demokrasi ve barış” dediği projenin gerçek adı “Haçlı Savaşları”dır. Belki de kozmik odalarındaki ilgili dosyanın üstünde böyle yazılıdır. Bu projeleri ile yaptıkları küreselleşme ve yeni sömürge sistemlerinde Müslüman devletlere sadece kan ve gözyaşı hakkı tanınmaktadırlar. Amerika Afganistan ve Irak’ta, Rusya Çeçenistan’da, Çin Doğu Türkistan’da, Sırplar Bosna ve Kosova’da, Hindular Keşmir’de, Burma Arakan’da, Filipinler Moro’da, İsrail Filistin/Gazze’de zulüm yapmaktadırlar.

Evet, günümüzün Haçlı Seferleri, Afganistan, Filistin, Suriye, Somali, Libya savaşları ile aşikar devam ettirilmektedir. ABD’nin zalim Haçlı Orduları, en az 1,5 milyon Iraklının ölümünü, 5 milyonun göçünü, başta Bağdat olmak üzere tüm şehirlerinin yerle bir edilmesini, tarihi İslâm eserlerinin, büyük zengin kütüphanelerinin onbinlerce füzeleriyle ve bombalarıyla yerle bir ederek yok edilmesini sağladılar. Suriye göz göre göre yanıp yıkılıyor. İsrail, ABD, AB, Rusya bayram ediyor.

İşte bu canavarlar Ak Partinin bu kadarcık olsun kaybetmesine bu kadar seviniyorlarsa, oy veren Müslümanlar, bunun üstünde yeterince durup düşünmeli ve bir değerlendirme yapmalıdırlar.
Allah Teâlâ ümmeti ıslah eylesin, merhamet eylesin, sıkıntılarını gidersin. Amin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Cemal Nar Arşivi