Ahmet Kekeç

Ahmet Kekeç

İhanet Arıyorsanız Genel Başkanınıza Bakın!

İhanet Arıyorsanız Genel Başkanınıza Bakın!

Kampanya başlatmışlar... Atatürk fotoğrafını odasından indirdiği öne sürülen CHP İzmir milletvekili Zeynep Altıok’un partiden ihraç edilmesini istiyorlar. 

Bunlar, CHP’li eski vekiller...

Sayıları 20 civarında...

Kampanya, sosyal medyada da destek bulmuş durumda. Kendilerine “Atatürkçü” diyen ne kadar çapsız varsa, “vurun kahpeye” modunda saldırıp duruyorlar.

İlginçtir, FETÖ’cü sahtekârlar da var aralarında.

Ne zaman Atatürkçü oldular da, indirilen fotoğrafın hesabını soruyorlar... Daha birkaç yıl öncesine kadar, Atatürk’ü, burada tekrarlamaktan imtina edeceğimiz aşağılayıcı hakaret sözcükleriyle tanımlıyorlardı... Yani, “Atatürk” dememek için, belirledikleri kod isimleri kullanıyorlardı. Şimdilerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan için sarf ediyorlar o sözleri. Allah şaşırtmasın!

Kampanyacı vekillere göre, Zeynep Altıok Atatürk’e alenen saygısızlık yapmıştır, derhal partiden ihraç edilmelidir.

Öyle midir?

Duvardan bir fotoğraf indirmek, Atatürk’e saygısızlık mıdır?

Bunun cevabını, muhbir vekil versin... Hani, Zeynep Altıok’la aynı odayı paylaşan hanım milletvekili... Yememiş içmemiş, “Bu fotoğrafı indirelim, artık yeni şeyler söyleyelim” diyen oda arkadaşını gammazlamış.

Bu davranış, ayrıca “Atatürk’e ihanet” anlamına geliyormuş. Bu Atatürk düşmanları partide daha fazla barınmamalıymış.

Ben aynı kanaatte değilim...

Daha doğrusu, Zeynep Altıok’un Atatürkçülüğünün sorgulanabileceğini, hele tartışılabileceğini düşünmüyorum. Halt etmiş CHP’liler.

Çünkü Zeynep Altıok, Kemalist şair Metin Altıok’la (harika şiirleri vardır), Atatürkçülüğü tartışılmaz eleştirmen ve deneme yazarı Füsun Akatlı’dan olma (harika denemeleri vardır), tamamen steril Kemalist ortamlarda büyümüş bir kişidir. Bildiğimiz anlamda Kemalist’tir. Dolayısıyla, “hain” filan değildir... “Artık yeni şeyler söyleyelim” demişse, fetiş Atatürkçülüğün buna engel olduğunu düşündüğü ve “yeni şeyler”in zaruretine inandığı içindir. Doğrusu da budur.

Hayır, öyle değilmiş. “Cumhuriyet, Atatürk, vatan, bayrak ve demokrasi ile sorunu olanlar, CHP içinde barınamaz”mış.

Bunu diyen kim?

Bunu diyen kişi de, FETÖ’cülerin gadrine uğramış, CHP İstanbul milletvekili Dursun Çiçek...

Dursun Çiçek ve eski vekiller fotoğraf hadisesinde “ihanet” tespit eder de, “yetkili kurullar” durumdan vazife çıkarmaz mı? Olayı araştırmak üzere “hemen” üç vekilden oluşma bir komisyon kurmuşlar.

Komisyon bakacak, inceleyecek, işin içinde Atatürk karşıtlığı tespit ederse, durumu bir raporla genel başkanlığın “dikkatine” sunacak. Böylece, Altıok’un ihracı konusunda önemli bir adım atılmış olacak.

Madem konu “Atatürk’e ihanet”tir... Bu komisyon, neden genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu tasarrufları teşrih masasına yatırmıyor?

Kemalizm’e en büyük ihaneti, kurduğu ittifaklarla Kemal Kılıçdaroğlu yapmıştır.

Pensilvanya’yla yakınlaşarak (Pensilvanya’nın sunduğu tapelerle siyaset yaparak), Türkiye’nin düşmanlarıyla iş tutarak, PKK terörünü destekleyerek, ülkesini emperyalist Batı’ya (tanımlama Kemalist CHP’lilere aittir) şikâyet ederek, hem ülkesine, hem de kurucu genel başkanları Atatürk’e ihanet etmiştir.

Bunun bir bedeli olmayacak mı?

Konu “Atatürk fotoğrafı”ysa, o fotoğrafı indiren ilk kişi, Kılıçdaroğlu’dur... Bu işi de, “Atatürk” dememek için bin dereden su getiren “ihanet çetesi”yle birlikte yapmıştır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ahmet Kekeç Arşivi