Cemal Nar

Cemal Nar

“İlimistan.com” İçin “Takdim”

“İlimistan.com” İçin “Takdim”

Video sitemizin yeni haline hoş geldiniz. Çok şükür, artık sitemize cep telefonlarınızdan da ulaşabilirsiniz.

Bu siteden amacımız, insanları İslam’a davet ederek Allah Teala’nın rızasını kazanmaktır. Bize verdiği nimetleri insanlarla paylaşarak O’na şükür borcumuzu sunmaktır.

Yeryüzünün en önemli, en değerli ve en faydalı işi, Allah Teâlâ’yı insanlara tanıtmak ve sevdirmektir. Onu tanıdıktan sonra sevmemek mümkün değildir. O bize çok yakın iken, bizim Ona uzak düşmemiz, en fazla endişelendiğimiz durumdur. 

Yıllarca öğretmenliğimizde ve fahrî vaizliğimizde onu ve ondan dolayı Resulünü, kitabını, dinini ve dostlarını anlatmaya çalıştık. Şimdi de aynı amaç için çağın iletişim araçlarından ve internetten irşat ve tebliğ adına yararlanmak istedik. Bildiğiniz gibi internetin imkânları baş döndürücüdür. 

Biz Elif Mescidinde hafta içi her gün İslamî dersler yaparken, bir gün oraya misafir olarak gelen Nureddin Çağdaş Çakmak, Halil İbrahim Oruçoğlu ve Muhammed Yürürdurmaz kardeşlerimiz dersleri videolara kaydetme ve yayınlama işini üzerlerine aldılar. Arkasından bunları yayınlamak için www.ilimistan.com sitesini yaptılar. Oğlum Abdurrahman Özdemir Nar da çeşitli mekânlarda yapılan dersleri benimle beraber olarak kamerayla kaydetti. Böylece ortaya böyle güzel bir hizmet çıktı. Maddi bir ücret beklemeden Allah için çalışan bütün bu kardeşlerime minnet ve şükranlarımı sunarım. Allah ecir ve mükafatlarını bol bol versin.

Bilindiği gibi “sebep olan yapan gibidir”. Başta bu dört kardeşim olmak üzere, bir cemaat huzurunda verilen bu dersleri kaydedip siteye ekleyen ve daha başka hizmetleri geçen herkesin dünyada ve ahirette sevapları ve mükâfatları bol olsun. Allah onlardan, ailelerinden ve kıyamete kadar gelecek zürriyetlerinden ebediyyen razı olsun. Gönüllerini hidayet ve istikametten ayırmasın. Bedenlerine ve ruhlarına sağlık ve mutluluk, ömürlerine ve rızıklarına hayırlar ve bereketler versin. Amel defterlerinin hasenat kısmı açık kalsın ve kıyamete kadar hep sevap yazılsın.

Her zaman ilk ve son sözümüz, “Âlemlerin Rabbi Allah Teâlâ’ya hamd-u senâlar” olsun .

Şimdi lütfen şu adresi bir tıklar mısınız?

http://www.ilimistan.com/

Önceki ve Sonraki Yazılar
Cemal Nar Arşivi