Cemal Nar

Cemal Nar

“Kıtmir”in Son Tangosu 2

“Kıtmir”in Son Tangosu 2

Rabbimize çok şükür.

Darbeye dur diyen milletimize, polisimize, askerimize ve yöneticilerimize çok teşekkürler. Ölenlerimize rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Türkiye pisliklerini süpürüyor. Ülkemiz mikroplardan temizleniyor. Yarınlarda güneş pırıl pırıl doğacak, her şey daha güzel olacak inşallah.

Bir teşekkür de F. Gülen’e.

Evet, teşekkürler ey kibirli, kendini beğenmiş, ruh hastası, zavallı hain adam. Teşekkürler ki kırk senelik pisliğini bir gecede temizleme imkânı verdin. Senin kadar etrafına zarar vermiş bir beyinsiz daha var mıdır dünyada acaba? Bak da ibret al, ömrünce ağla; gurur ve kibirin nelere mal oldu? Tarih seni, kendisine verilen emanetlere en büyük ihaneti yapmış, ümmetin umutlarını bir şan ve şöhret uğruna kafirlere satmış en azılı fitneci bel’amlardan birisi olarak kaydedecek.

FETÖ'nün darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında Ordu, Yargıtay, Danıştay, AYM üyeleri ve kamudan binlerce haşhaşi gözaltına alındı. Bu darbe olmasaydı bu temizlik mümkün değil yapılamazdı. O yüzden sana teşekkür ettik son kez. Ama gözümüze gözükme, hoşgörü bekleme, yıkıl git bütün pisliklerinle…

Hak şerleri hayr eyler 
Ârif anı seyreyler 
Zan etme ki gayreyler 
Mevlâ görelim neyler.
Neylerse güzel eyler

Deme şu niçin şöyle 
Bak sonuna sabr eyle 
Yerincedir ol öyle 
Mevlâ görelim neyler.

Neylerse güzel eyler 

Fethullah Gülen'in önderliğindeki darbe girişiminin ayrıntıları ortaya çıkarken ABD'li emekli bir askerin yaptığı analiz şaşırtmadı. Ralph Peters, yorumculuk yaptığı Fox News'ta "Eğer darbe başarılı olsaydı, İslamcılar kaybedecek, biz kazanacaktık" dedi. 

Evet, Amerika kan ağlıyor darbe başarısız oldu diye. AB kan ağlıyor. İş bittikten sonra verilen demeçlerin hiçbir değeri yok. Beklediler ama umdukları gibi olmayınca “darbeye karşıyız” dediler. Ne ahlaksız bir şeytandır Amerika ve Avrupa!

Artık Gülen kara kara düşünmeye başlamıştır. İşi bitti ya, artık onu iade edebilirler. Aman Allah'ım, bedduası nasıl da tuttu kendisini? Artık kıtmirin işi bitti. Sanırım alçak ABD, tıpkı işi biten Apo gibi paket yapıp gönderebilir bize. Niye beslesinler ki? Artık bir işe yaramaz.

Hoş, ABD onu beslemiyordu. Belki de onun himmet, zekât, sadaka paralarını bir güzel söğüşlüyordu. Babalarını kesesinden çıkan bir şey yoktu FETÖ’nün.  Onlar da ABD ve İsrail’e bol keseden para yediriyorlardı. Bu da “müellefei kulüp” kısmından bir ibadetti ne de olsa. Anadolu’nun zavallı garibanları otuz yıldır bunlara para veriyordu. Peki hala bu gerçeği görmeyenlere ne demeli?

“Aptal” demeli. Aklıyla hareket etmeyenlere başka çok şey denilebilir, ama biz yine demeyelim hak etseler de. Bir çoklarında şöyle zavallı bir düşünce var: Şimdi ayrılsalar, ortada kalacaklar, kimse kendilerini adam yerine koymayacak. En iyisi, orada az çok tanınıp övülüyor, pohpohlanıyorlar. Kıtmir olmaya gönüllü devam ediyorlar bu yüzden.

“Efendim, çile ve imtihan her peygamberin başına gelmiş” diye avutuyor onları kıtmir. Beyinsizler, hangi Peygamber kavmine suikast yapmış, darbe yapmış, kan akıtmış yok yere?

Her neyse, gelsin de hasret gidersin ihanet ettiği vatanına milletine. Gözü açık gitmesin "kıtmir"in.

Mahkemede merhamet ve hoşgörü olmaz. Mahkemede adalet olur. Biz de temizlenmeye çalışılan yargıdan adalet bekliyoruz artık. Boşuna hoşgörü dilenmesinler.

Yargılananlara da bir çift sözümüz var, madem bu pisliği yediniz, kıvırmak yok, takiyye yok, biraz mert olun yahu! Gerçi omurgası olmayandan amip misillilerden o beklenmez ama gönül ister işte. 

Özür var, ama kabul garantisi yok. Hak sahipleri kabul ederse o da. Tövbe de var. Ama kabul veya ret edecek Allah Teâlâ’dır, biz karışamayız.

Bize gelince, adalet istiyoruz. Sadece adalet. Buğzumuz Allah içindir. O da adil olmamıza mani olmayacaktır inşallah.

Geçmiş olsun ey milletim!
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Cemal Nar Arşivi