Rıdvan Dilmen

Rıdvan Dilmen

Liderlik için

Liderlik için

Birincilik koltuğunu geri almak isteyen Galatasaray'ın puan kaybına tahammülü yok. Sarı-kırmızılılar birçok eksiğine rağmen Ankaragücü deplasmanında galibiyete ulaşır

Süper Lig'in son haftalardaki en formda takımlarından Beşiktaş, sahasında Gaziantepspor'u rahat geçer. Puan kaybı yaşayarak liderlik yarışından uzaklaşmak istemeyen Galatasaray da, Ankaragücü deplasmanında zorlanmasına rağmen istediği 3 puanı alır. İkinci yarıya çok iyi bir başlangıç yapan Kayserispor da Kasımpaşa karşısında kazanır.

Bank Asya 1. Ligi'nde ikinci yarı maçlarını sahasında oynayacak olan Elazığ, son sıralara düşmeme mücadelesi veren Giresun'u mağlup eder. Birden ilk altı içine girerek moral bulan Erciyes, Samsunspor'u sahasında yener. İkinci yarıya iyi başlamayan Kocaeli taraftar desteğiyle İstanbulspor'u mağlup eder. Liderlik yarışından uzaklaşmak istemeyen Eskişehir de Mardin deplasmanında galip gelir. Yükselme Grubu'nda ise Adanademirspor'un kazanacağını düşünüyorum.

İspanya Ligi'nde iç sahada çok iyi maçlar çıkaran Sevilla, Osasuna karşısında 3 puanı alır. Forvet hattındaki önemli oyuncusu Tamudo'dan yoksun olarak sahaya çıkacak Espanyol, Real Betis deplasmanında zorlanmasına rağmen galip gelir. çıkış arayan Murcia da son sıradaki Levante'yi mağlup eder. Sahasında puan kaybı yaşamayan Real Madrid de, Nihat'ın golleriyle sürüklediği Villarreal'i geçer.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Rıdvan Dilmen Arşivi