Şehit lider için müthiş organizasyon

Şehit lider için müthiş organizasyon

Türkiye gündemi neleri unutturmuyor ki insana…

Başınızı kaldırıp, acaba hayatımızı anlamlı kılan, hafızalarımıza kazınan, hatırladığımızda yüzümüzde yeryüzünün en anlamlı resmini çizen kaç şey var diye düşünemiyoruz bile.

Aslında yaşadıklarımız, siyasi çekişmeler, terör belası, bölücü eylemler, söylemler, menfaat savaşları, kirli ilişkiler, kısır döngüler, skandallar, iftira ve karalama yağmurları az değil.

Sırtımızda öyle çok kambur var ki, hangi anlamlı gerçeğimizi hafızamızda diri tutalım.

İşte en yakınımızdaki örnek: Muhsin Yazıcıoğlu.

Daha dün gibi; deli divane olmuş arıyorduk onu. Karlı tepelerde, soğuk kış günlerinde, “üşüyorum” nakaratları ile…

Şimdi üşümeye bile zaman bulamadan unutuyoruz onu.

Böyle düşünürken, birilerinin boş durmadığını fark ettim. Bu öyle mutlu etti ki, eminim, duyan herkes benimle aynı duyguyu paylaşacak.

Muhsin Yazıcıoğlu Gönülden Bağlılar Platformu Ankara İli Temsilcisi Ali Odabaş imzalı bir açıklama geçti elime geçen gün. Son günlerin yoğun gündemi arasında fırsat bulamadığım için kendimi büyük bir sorumluluğun ağırlığı altında hissettim.

Açıklama aynen şöyle:

"İş adamı Nihat Eren tarafından kurulan ve Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun ideallerinin yaşatılmasını ve büyük birlik tasavurrunun hayata geçirilmesini amaçlayan Muhsin Yazıcıoğlu Gönülden Bağlılar Platformu ( www.mygbp.org ) uzun soluklu bir anma programına başlamıştır.

Platformumuz her il için bir temsilci tespit etmeye başlamıştır. Bu temsilcilerimizin organizasyonunda alfabetik olarak başlayıp bütün illerimizde Cuma günleri sıra ile bir Mevlid Programı tertip edilecektir.


(Şimdiye kadar Adana, Adıyaman ve Ağrı’da yapılan Mevlid Programı bu hafta (24 Eylül Cuma günü) Ankara Kocatepe Camiinde cuma namazından hemen sonra gerçekleştirildi.)

Bu sistem ile her ilimize yaklaşık 1,5 yılda bir sıra gelecek ve kesintisiz olarak uzun yıllar boyunca Şehit Liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU’nu dualarla anmış olacağız Allah (cc) izniyle. Bu programımıza rahmetli genel başkanımıza gönülden bağlı olup yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız da iştirak edebilirler. Bu konu ile ilgili www.mygbp.org adresine yazılarak veya Platform Kurucusu ve Sözcüsü Nihat EREN Bey ile diyaloga girilerek mevcut programa dahil olunabilir veya talep durumuna göre ayrı bir program başlatılabilir.”

Sanırım mesaj gideceği yere ulaşmıştır.

Allah herkese böyle hatırlanmayı nasip etsin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi