Ömer Üründül

Ömer Üründül

İnter maçından daha zor

İnter maçından daha zor

Trabzonspor bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli bir maça çıkıyor. CSKA Moskova ile üst üste karşılaşacağından, ben olaya iki maç gözüyle bakıyorum. Trabzonspor, İnter ve Lille sınavlarından çok önemli dört puanı cebine koymuş durumda. CSKA Moskova'nın ise bir puanı var. Bu yüzden hedef iki maçta CSKA'ya 4 puan vermemek.
Bugün CSKA Moskova mutlak kazanmak mecburiyetinde olduğundan tempolu ve agresif oynayacak. Trabzonspor'un Ankaragücü karşısındaki olumsuz futbolu ölçü değil. Ama bordo-mavililerde genel saha için rahatsızlığı olduğu kesin. Transferde gelenler ve gidenlerle kadro büyük değişime uğradı. Buna sakatlık problemi de eklendi.
Cezalı Burak'ın eksikliği büyük bir handikap. Çünkü CSKA Moskova çok adamla hücuma çıkıyor ve defans bloğunu öne çıkartıyor. Geride bıraktıkları genişlik tam Burak'ın yapısına uygun ortamdı.

KİLİT SERKAN
İstikrarsız sprinter Alanzinho, bu iş için ilaç olur mu? Zor görünüyor. Kontratak girişimleri için en uygun isim Halil gözüküyor. Tahmin ediyorum; teknik direktör Şenol Güneş orta sahasını sağlam tutmak için önceki iki maçtaki gibi Zokora ile Colman'ın yanına Serkan'ı monte edecek.
CSKA Moskova karşılaşması, İnter ve Lille maçlarından daha zor geçecek. İnter deplasmanındaki disiplinli, takım halindeki mücadele ve yardımlaşmaya büyük ihtiyaç var.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ömer Üründül Arşivi