Osman Tanburacı

Osman Tanburacı

İki perdelik trajedi

İki perdelik trajedi

Kötü bir maç. İçlerinde futbola en yakın olanı Melo. Topa da oyuna da hükmeden adam. En azından stili var. Ötekileri koy sepete. İki takımda da top oynamak isteyen isim yok gibi. Biraz Elmander, Ujfalusi, biraz da Antalyalı Deniz ve Tita. Eboue de var ama sonuçsuz güçsüz! Bunların oynadığı ligin adı da; Süper Lig!

Yersen...

İki takım da bucurgatla atağa kalkıyor.

İki takım da kazandığı topu rakibe atıyor.

Baroş yerden kalkmıyor. Selçuk ekseninde dönmeden top atmıyor.

Antalyaspor kendi sahasında nazlanarak atak yapıyor.

Nasıl gol olacak?

Kim atacak?

İlk devre tek pozisyon yok!

Pardon; Elmander'den bir kafa var Ömer'in kornere attığı...

45'te de Baroş sakata ayrıldı. Malulen emekli!

İlk yarı sağ kanatsız oynayan Galatasaray'da ikinci yarı Aydın var. Reira solda. Yine değişen pek bir şey yok. Böyle bir Galatasaray karşısında Antalya'dan da bir hareket yok. Bursaspor maçındaki Galatasaray'la bu Galatasaray arasında dağlar kadar fark var. Terim bunu Kazım ve Engin'le anlatmaya kalkarsa kargalar güler! Eğer Galatasaray iki oyuncu üzerine kuruluysa vay haline o takımın.

Kenarda Sercan var, Yekta var. Emre var. Dakika da 65... Belli ki Galatasaray'da üretim yok. Gol için çok adamla atak yok. Baroş da çıkınca bir tek Elmander'le gol kovalamak zorluğa yatırım. Terim hala ne bekliyor ki. Aydın'da ısrar hata. Aydın dipsiz kuyu. Kör karanlık!... Bu şansı da değerlendiremedi. Sercan girdi forvet hareketlendi, Eboue yokladı, Reira kıpırdadı tabela yine değişmedi. Evir çevir elde var sıfır!

Antalyaspor daha da beter. Forvetinde gol atacak tek kişi yok. Mehmet Eren'in ahı gitmiş vahı kalmış. Musa ile Ali Zitouni kenarda. Mehmet Özdilek de şaşkın. Sonunda o da genç Emrah'ı soktu oyuna, Musa'yı sürdü forvete yine kader değişmedi.

Bu maçta puanlar paylaşıldıysa kural yüzündendir. Aslında iki takımdan da puan tenzili gerek. Resmen iki perdelik trajedi!

İşte ispatı;

Muslera maç boyu sinek avladı sonunda tek puanı o kurtardı!

Anlatılır gibi bir maç değildi.

Anlamadığım bir şey daha var;

Ne suç işledim de bu maçı bana yaz dedin be Erhan Müdürüm.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Osman Tanburacı Arşivi