Turgay Şeren

Turgay Şeren

Kayıp iki puan Feldkamp'ın eseri

Kayıp iki puan Feldkamp'ın eseri

Uzun zamandan beri Galatasaray çok kötü oynadığı maçlarda, Feldkamp’ın inanılmayacak derecede kötü kurduğu takımlara karşı kısmetine bugüne kadar kazanmayı başardı. Tabii kazanan her zaman haklıdır dedik ve Feldkamp’a da kimse sesini çıkaramadı. Şöyle bir vızıltı oldu ama o kadar. Ama dün akşam sahaya çıkan Galatasaray takımının oynadığı futbol ve kaybedilen iki puan benim sabrımı taşırdı.

Bu maçın faili Feldkamp’tır. Serkan genç bir futbolcu, fena da değil. Trabzon maçında attığı golü hepimiz alkışladık. Ama sen Serkan’ı hala santrfor olarak düşünüyorsan, ben senin Feldkamp’lığından şüphe duyarım. Senin elinde Necati vardı gönderdin, Hakan Şükür, Ümit Karan, Nonda var Panionios maçında üçünü de yedeğe dizdin. Sonra Allah’tan herhalde sana bir vahiy geldi de, ikinci yarıda Hakan Şükür’ü oyuna soktun ve Panionios maçını kazandın.

Hey Feldkamp ve yardımcıları; bu maçlar size hiçbir şey söylemiyor mu? Ne yapmanız gerektiğini size ikaz etmiyor mu? Muhakkak ki ediyordur. Ama Feldkamp ve yardımcıları her şeyi o kadar çok biliyorlar ki, gözlerinin ucuyla dahi bakmıyorlar. İşte bakmayınca da Fenerbahçe ile altı olan puan farkı, bir anda dörde iniverdi..

Peki haftaya Kadıköy’de, Fenerbahçe maçı kazanırsa fark kaça iner biliyor musunuz? Tam tamına bire iner. Sene başından beri kazanılan maçlar ve puanlar, Galatasaray’ın Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki 6-7 puanlık fark bakın ne oldu.

Feldkamp’ın dün akşamki en büyük hatası; sarı kartı olan Hasan’ı çıldırmış bir vaziyette sahada tutmasıydı.. Sarısı olan Hasan Şaş’ı neden değiştirmedin Feldkamp? Herkes Hasan Şaş’ın sahadan atılacağını anladı ama sen anlamadın Feldkamp. Tabii ki Hasan Şaş o ana kadar maçın en iyi oyuncusuydu, en iyi, en yürekli en kazanma hırsı olan futbolcusuydu. Ama önünde bir derbi maçı var sen onu oyundan almayarak hem kendini nem onu ateşe attın Feldkamp. Kimbilir şimdi kaç maç ceza alacak? Bununda mesulü sensin Feldkamp..

Hakem’i herkes çok beğeniyor, bir tek doğru çaldığı düdük Hasan Şaş’a gösterdiği sarı kartlar ve peşinden çıkardığı kırmızı kart. Sahanın içinde maçı bizler gibi izledi o kadar. Orkun’a bir ihtarım var. İkinci golde büyük hatan var Orkun; O topa niye çıkıyorsun? Bir kaleci böyle gol yemez...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turgay Şeren Arşivi