Halil Mert

Halil Mert

OY VERMEK MES’ULİYETTİR ve NEDEN AKPARTİ

OY VERMEK MES’ULİYETTİR ve NEDEN AKPARTİ

Tarihi süreç, İmanımız, maziden gelen sorumluluklarımız, ümmetin, Dış Türkler ve Akraba Toplulukların, çevre coğrafyanın bizden beklediklerini ayrı ayrı düşünün.

En az bin yıllık düşmanlarımız İngiltere, Almanya, ABD, İsrail ve Rusya’nın bize karşı yaptığı ittifakları düşünün. İngiliz ve Alman basını resmen CHP ve HDP’ye oy vermeye yönlendiriyor ülkemin insanlarını. Paralel Medya, Doğan medyası da aynı şekilde.

IŞİD’in komandoları ABD ve İsrail kamplarında eğitiliyor. PKK, PYD, DHKPC, ve TİKKO Militanları ise, bazı kamplarda Alman Uzmanlar, bazılarında İsrail’li ve İngiliz Askeri Uzmanlarca eğitiliyorlar. Kime karşı tüm bunlar peki? Bize karşı. Ortadoğu Coğrafyasını dolayısı ile Asya’yı, Avrupa ve Afrika’yı bir zamanlar kontrol altına almış, sömürülmesine engel olmuş, Müslüman ve fedakâr en önemlisi de İmanlı Milletimize karşı.

Peki, seçim sonuçları neden önemli?

Arap Baharı vs. ile İslam Coğrafyasının bağrını parçalıyorlar. Bir yanda Ilımlı, işbirlikçi ve diyalogcu İslamcı guruplar, diğer yanda Müslüman katili ve cani IŞİD benzeri guruplarla diğer yanda Sisi gibi seküler darbecilerle ümmeti parçalıyorlar.

İran her zamanki gibi batı ile koşulsuz işbirliği yapıyor. Ancak ülkesindeki Türk ve Kürt Nüfusu sözde din ve şeriat adına baskılarken, bu insanları İslam Düşmanlığına ittiğinden bihaber. Yarın o bölgeden de PKK gibi seküler ve İslam Düşmanı ayrılıkçılar çıkarsa bu ne İran’a ne de Türkiye’ye yarar.

Ülkemizde, mezhebi ve etnik ayrımcılık batılılarca sürekli körükleniyor. Bir yanda Marksist Kürtçülük, diğer yanda Alisiz Alevilik. Sünni kesimlerde ise maalesef Paralel Örgütler, kontrolsüz ve ölçüsüz tarikat ve cemaat yapıları oluşturulup, büyütülüp kontrol altına alıyor birileri. Geleneksel, düşmanlarımız seküler masonik çevreler hep var malumunuz..

Son günlerde, “OY VERMEK HARAM MI?” tartışmaları var. Allah Aşkına Müslümanlar bunu tartışacak kadar ahmak mı? Her alanda mücadele etmemiz ayan beyan görünmüyor mu? Müslümanlar oy kullanmayacak. Eeeee! Onların düşmanı sözde İslamcı işbirlikçi guruplar, seküler laik çevreler, geleneksel İslam Düşmanı Masonik guruplar oy kullanacaklar. Sonra, emperyalizm ve kullanabilecekleri siyasi partiler ülkeyi yönetecek, ya da kaos çıkacak ülkemizde.

AKPARTİ’yi kuranlar da, yöneten tepe kadrolar da Müslüman insanlardır. İnançlara ve İmanımıza bağlı insanlardır. Dolayısı ile AKPARTİ;

Geleneksel İslami Eğitimin önünü açmıştır.

Kamuda başörtüsü vb. yasakları kaldırmış, 28 Şubat sürecinde atılan ve mağdur edilen insanlarımıza itibar ve haklarını iade etmiştir.

Demokratikleşme, İnsan Hakları ve Kürtlere demokratik haklar anlamında birçok yenilik ve reform yapmıştır.

Sağlık, ulaşım vb. altyapı hizmetlerinde ciddi büyüme sağlanmıştır.

Yerli ve Milli Silahlar yapılmıştır. Helikopterinden tankına, gemisinden topuna, uydusundan savaş uçağına bu gün hiçbir dış güce ihtiyaç duymadan muharebe edebilecek bir Dünya Ordumuz var.

Yerli otomobil yoldadır.

Üçüncü havaalanı, kanal, köprü, metro vb. yatırımlar stratejik yatırımlardır. Bu projeleri tamamlayabilecek başka bir hükümet adayı siyasi parti yoktur.

AKPARTİ ve R. Tayyip ERDOĞAN yerlidir, bizdendir, Anadolu’ludur, Millidir.

Neden AKPARTİ sorusunun o kadar çok cevabı var ki.

Kuşatılan coğrafyamızdan Türkiye ve komşusu İslam Ülkelerinin elinde evet, evet sadece Türkiye’nin değil, İran dâhil tüm Ortadoğu Müslümanlarının selamete çıkabilmeleri için tek bir kartları kaldı. O da İSLAM KARTI…

Bizi ancak İslam bir arada tutabilir. İslam ancak kurtuluş, yeniden yapılanma, direnme gücü ve cesareti verebilir bölgemize. İslam’la Türk, Kürt, Arap, Acem vb. kalabiliriz ey ırkçılar. İslam ile cephe oluşturabiliriz emperyalizme karşı. İslam ile ilişkilerimizi geliştirebiliriz kendi aramızda. Birbirimizi İslam kardeşliği ile çok sevebiliriz, kucaklayabiliriz. İslam olmasaydı, Haçlı Batı bizi çoktan yemişti. Bizim hizmet gibi, cemaat, tarikat gibi bir önceliğimiz olamaz. Önceliğimiz İmanımız ve İslam’dır. İslam olmadan neye hizmet, hangi cemaat, hangi tarikat?

Peki, İslam kartını cesaretle emperyalizmin kurduğu canavarlar sofrasına kim koyar? Kim yiğit bir şekilde direnir? Görünen R. Tayyip Erdoğan’dan başka kimse yok. Lafa gelince adam çok. İcraata gelince laf kalabalığı. Evet, Milletimizden AKPARTİ 7 Haziranda %41 oy aldı. Ancak bu destek yetersizdir. En az %45 oy alınmalıdır. Dolayısı ile “Ey Milletim, kapris zamanı değil, oyalanma zamanı değil.” Oyunu mevcutların en iyisi olana vermek zorundasın. Şu anda en iyisi AKPARTİ’dir.

“Daha iyiyiz.” diyenlere bakın hele. Adam hiç araba kullanmamış. Ama araba kullanmayı anlatıyor. Yahu senin ehliyetin mi var? Hiç araba mı gördün? Şoförlük anlatıyorsun. Hangi kadron var? Koca ülkeyi zorla vekil adayı yaptığın insanlarla mı yöneteceksin?

Yatan adam, duran adam hata yapar mı? Hayır! İş yapan hata yapar, hareket eden hata yapar.

Ey Milletim, gelin şimdi, en iyiyi, Milli olanı, yerli olanı, bizden olanı destekleyelim. Sonra onların daha iyi olması için mücadele edelim. Gerekirse kadrolarında yer alalım. Ama hariçten gazel okuyup ahkâm kesip, sizi sorumluluktan uzaklaştırmaya çalışanlara dolgu malzemesi olmayın. AKLINIZI KİMSEYE KİRAYA VERMEYİN. VİCDANINIZA İPOTEK KOYDURMAYIN. İMAN HÜRDÜR, KÖLELEŞEN İMAN MÜTEREDDİTTİR.

Ömür dediğiniz nedir ki? Bir gün yaptığımız ve yapmadığımız her şeyin hesabını vereceğiz. OY VERMEK MES’ULİYETTİR. Eğer, ahireti, hesap gününü, ümmetin geleceğini ve istikbalimizi bir parça düşünüyorsak, İttihad-ı İslam gibi bir davamız varsa, ecdadımızın mücadelesini miras kabul ediyorsak, yaşadığımız toprakların kıymetini biliyorsak ferasetle davranmak zorundayız. Basit ve şahsi menfaatlerin esiri olmayalım. Günlük ve küçük hesaplar yapmayalım.

Biz zahirle amel ederiz. Görünen de şu; Milletimize ve İslam’a düşman dış güçler ve yerli işbirlikçileri R. Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşlarını bir kaşık suda boğmak istiyorlar. Milletimizin AKPARTİ ile yaptığı hamleyi kesmek istiyorlar. Öyle ise biz, düşmanın karşısında olalım. İman sahipleri ile Milletimizin gücüne ve aydınlık geleceğine inanmış adamlarla birlikte olalım. Ayrıca, İslam Ülkelerindeki mazlum insanlarda büyük bir heyecanla Türkiye’deki seçimin sonuçlarını bekliyorlar. Yani siz sadece ülkenin geleceği için oy vermeyeceksiniz. Geçmişte ve halen sizlerle kader birliği yapmış insanların geleceği adına da oy vereceksiniz.

Seçim sonuçları; Ülkemize, İnsanımıza, İslam Âlemine ve insanlığa hayır ve huzur getirmesi temennisi ve duası ile. Bu manada en makbul dua bizzat oy kullanmaktır. Gidelim sandıkta Allah’ımıza ülkemiz, Milletimiz, devletimiz, ümmetimiz ve topyekûn insanlık için dua edelim. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Halil Mert Arşivi