Halil Mert

Halil Mert

Seçim Sonucu: “Allah (cc)’a Hamd, Halka Teşekkür..”

Seçim Sonucu: “Allah (cc)’a Hamd, Halka Teşekkür..”

1 KASIM 2015.. Kader günü mü demeli, kader seçimi mi?

Halkımızın, ülke dışındaki dostlarımızın, Müslümanların ortak kanaati. Allah (CC) yardım etti. Gün Bedir Günü gibi dehşetli bir gündü.

Seçimin gerçek sonucu; ALLAH (CC) BÖYLE MURAD ETTİ. Bu büyük bir iltifattır. Kime? Önce AKPARTİ’ye, sonra Türkiye’mize, sonra İslam Alemine.. Peki, bu iltifatın ve nimetin bir karşılığı yok mu? Elbette var. İlk olarak daha mütevazı olunacak. Yeni dönemde, hedefler konmuş, 2023, 2053, 2071 gibi. Bu hedeflerin amaçları ve sebepleri asla unutulmayacak.

2023, 1923’ten 100 yıl sonra. Ülkemiz Lozan’ın gizli maddeleri ile bağlarından kurtulacak. Daha müreffeh bir devlet olacak. Belki her şeyi Milli ve yerli üretim ve denk bütçeli günlere ulaşacağız. Her yerli üretim milli midir? Hayır! Ülkenizde yaparsınız ama patenti başkalarınındır. Yazılımı başkalarınındır. Her şeyi bize ait olursa Millidir. İşte o günler gelecek 2023’te.

2053. 1453’ün 600’üncü yıldönümü. 1453 sayısının rakamlarının toplamı 13 biliyorsunuz. Hani şu uğursuz 13 rakamı var ya. Anlayın işte neden uğursuz dediklerini. 2053 yılında belki ve inşaAllah bu toprakların manevi fethi gerçekleşir.

2071. Anadolu’yu; Türklere, Kürtlere, Arap’lara ve diğer Müslümanlara ANAYURT yaptığımız zaferimizin 1000’inci yıldönümü. Yeniden 1071’deki o ruh bu topraklarda hayat bulur ve diriliriz, ayağa kalkarız inşaAllah.

Önce AKPARTİ kadroları sonra tüm halkımız bu hedeflerin yüklediği anlamı ve sorumluluğu bilmelidirler. Nimetin sahibi Rabb’imizin beklediği şuurlanmış bir kulluktur. Bunun ilk şartı şükür ve sabırdır. Sonra gayret ve çalışkanlık. Sonra ihlâsla İttihad…

7 HAZİRAN Seçimlerinden sonraki günleri bir düşünün. Muhalefet ve paralelciler blok oldular. PKK şehirleri hendek ve bubi tuzaklarıyla doldurdu. IŞİD şehirlerimize sayısız canlı bombalar gönderdi. Ekonomi bir anda durdu. Adeta yaprak kımıldamadı. O günler kâbus gibiydi. Ergenekon, balyoz, tahşiye vb. operasyonlarla ve daha içeriğini bilemediğiniz yüzlerce mahkeme dosyası ile uydurma ve sahte deliller, polis operasyonları ile paralelcilerce mağdur edilen, hayatları karartılan insanları düşünün. AKPARTİ kadroları şunu bilsinler, tabii destek olan gönül birliği yapan halkım da. Yarın farklı bir seçim sonucu çıksın başta işbirlikçi paralelciler, sonra diğerleri sizi jiletle lime lime doğrar. Asla unutmayın.

Sarhoş olmayalım. Fitne aynı hızla kötülüğüne devam ediyor çünkü. Malum ABD’indeki zat yine fitne ve pisliğini saçtı. “Sünnetsizler” dedi AKPARTİ’li kadrolara ve devamla; “Onlara göre, CHP’liler, MHP’liler, bağımsızlar kâfir!” dedi. Allah aşkına AKPARTİ’nin en eğitimsiz mensubu bile böyle bir şey söylemez ve büyük günah olduğunu bilir. Unutmayın dışarıdaki düşmanlarınız, içerideki işbirlikçisi hain kadrolar sinmiş, pusu kurmuş bekliyorlar. Onlara Allah’ım fırsat vermesin. Ancak biz de fırsat vermeyelim.

1 KASIM 2015’te sadece kendiniz için oy vermediniz. Ülkemiz, Milletimiz, Devletimiz ve tüm İslam Dünyası için, Medeniyet Coğrafyamızın mazlumları için de oy verdiniz. Dolayısı ile sorumluluğumuzun herdaim bilincinde olmalıyız.

Seçimin sonucu, Anamın dediği gibi, “Allah Milletimizin dualarını kabul etti.” Tabii dua ve gayretleri ile seçime katılımları ve verdikleri oylar ile Milletimize de teşekkür ederiz. Malum %50 oya karşılık, %50 de oy vermeyen var. Onlar da Rahmetli Erbakan Hocam’ın söylediği gibi, “Oy vermeye ve dâhil olmaya aday insanlardır.” Anayasa değişikliği ve yeni anayasa için, daha huzurlu ve güçlü gelecek için insanlarımızın tamamının her zaman desteğine ihtiyacımız var. Dolayısı ile bu topraklarda bize birileri düşmanlık yapsa da özellikle siyasi zeminde bizim düşmanımız yok.

Neler yapılmalı peki?

Sosyal adaletin tesisi ve daha denk bir gelir dağılımı için gerekirse altyapı hizmetleri azaltılıp gelirler dengelenmeli. Zenginliği Anadolu’ya taşıdık, Eyvallah ama halka yayamadık. Sonra, terörle mücadele devam etmeli, açılım sarhoşluğa ve güvenlik boşluğuna dönüşmemeli. Unutmayın HDP Iğdır’da oy çokluğu yakaladığında; “Ermenistan’la sınır olduk.” dediler. PKK ve HDP’nin amacı ülkeyi bölmek. Bunu onlar ima ediyorlar biz ifade etmeliyiz.

MHP, %11,8 ile 40 Milletvekili çıkartırken, HDP, %10,8 ile 59 Milletvekili çıkardı. Demek ki bölgeler arasında seçmen sayısı ile çıkardıkları Milletvekili sayılarında ciddi bir farklılık var. Ayrıca ben doğu ve güneydoğu da bir milyonun üzerinde mükerrer oy olduğunu düşünüyorum. Nüfus Müdürlükleri yönetici ve çalışanları ile yeniden kontrol edilmeliler. Adrese dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde sorun olduğunu değerlendiriyorum.

Üretim her manada arttırılmalı, yerli harp sanayi yatırımlarına devam edilmeli. Yerli araba projesi hayata geçirilip, hem de her cins araç ile dışa bağımlılıktan ve Pazar olmaktan ülkem kurtarılmalıdır.

Suriye ve Ortadoğu’da barışa katkı sunulmalıdır. Rusya, ABD, İsrail, İngiltere, İran anlaşmıştır. Geçmişten ders alarak geleceğe bakmalıyız. Dün Arap Milliyetçiliğini ve Selefiliği çıkartanlar yarın İslam Dünyası’nda yeni terör gurupları, diyalogcu guruplar oluşturur ve onların eliyle, iman ve itikadımızı bozmaya, sulandırmaya devam ederler. Unsuriyetçiliğe Kürtçülük, Çerkezcilik, Lazlık vb. binbir fitne ile Ali’siz Alevilik Projeleri ile devam ederler.Ortadoğu’daki her ateş ülkemize sıçrar. Ateş çıktığı yerde söndürülmelidir.

Değerli AKPARTİ Yönetici ve Mensupları.. Özellikle yereldeki nargile dumanı katkılı müteahhit tipli görüntülerden kurtulun. Makyajlı, deve hörgücü kafalı her türlü aşırı süsten uzaklaşın. BİZDEN kavramı yeniden tanımlanmalıdır. MİLLİLİK çok önemli. Özellikle tepe atamalarda kaba tarafgirlikten kaçınılmalıdır. MİLLİ insanlarla kadrolar yeniden oluşturulmalıdır. TSK’indeki paralel yapının elemanları seçim öncesi kışlalarda dahi tavırlarını sergilediler. Ülkenin Mısır’a dönüşmesini istemiyorsanız ordumuzdaki SİSİ adaylarını temizleyin.

Allah’ım yeni yüzyıllara umutla ve huzurla girmeyi önce yurdumuza, sonra ümmete, sonra da insanlığa nasip etsin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Halil Mert Arşivi