Siyonistleeeeer

Siyonistleeeeer

Ele geçen her adamın gövdesi delik deşik edilecek, ve tutulan her adam kılıçla düşecek. Yavruları da gözleri önünde yere çalınacak, evleri çapul edilecek, ve karıları kirletilecek."

Düşünün, bu cümleler kime ait olabilir? Hangi akrep yuvasında doğmuş, yılan zehri emerek büyümüş ve sırtlanlardan eğitim görmüş kişiye ait olabilir?

Korkunç İvan'a mi ait? Yoksa Hitlere mi? Drakula, Kurt adam, Kazıklı Voyvoda, Vampir'e mi yoksa Hindistan da İngiliz kumaşıyla rekabet eden, Hintli ustaların baş parmaklarını kestiren İngiliz komutana mı ait? (İngilizlerin bu cinayeti için bak: Mehmet Akif Ersoy, Kur'an'dan ayetler ve nesirler sayfa 226 Yüksel Yayınevi 1944 İstanbul)

Hayır, bilemediniz. Bu cümleler şu anda Telaviv'de, Vatikan'da, Newyork'da, Sinagog ve kiliselerde okunan Muharref Tevrat'ın İşaya 13/15-16 bölümünden alınmıştır.

Bunları sağduyuya çağırmak sağduyulu insanlara hakarettir.

Bin Ferhat bir araya gelseler, bir siyonistin taş bağrından bir damla gözyaşı çıkaramazlar.

Bunların merhamet damarları kurumuş.

Bin Kerem bir araya gelse bunların aslının kim olduğunu bilemezler.

Bunlar, kendilerini Firavunun köleliğinden kurtaran Musa aleyhisselama ihanet eden adamlar.

Bunlar, Hz. İsa'yı çarmıha germeye teşebbüs eden ve öldürdük diye bu güne kadar ve de kıyamete kadar peygamber öldürmekle iftihar eden insanlar.

Allah'a verdikleri sözü tutmayan insanlar bize verdikleri sözü mü tutacaklar.

Bazıları beş vakit namazında "Ğayril mağzubi aleyhim/Allahın gazabına uğrayanların yolunu istemeyiz" diye Fatiha suresini okuduğu halde bunları dost ve müttefik kabul ederken Allah'ın haberine kulak tıkadıklarını görüyorken siyonistler, kendi kimliklerini Allah'ın tarif ettiği şekilde ortaya koyunca bizimkilerin "Aldatıldım" numaralarına yatması insanlarımızı ikna etmeyecektir.

Yalnız bize verilen sözler değil, 1948 yılından bu tarafa Birleşmiş Milletler'in gözetiminde veya Avrupa Birliği'nin gözetiminde yapılan hiçbir anlaşmaya uymadığını dünya bilip dururken hâlâ senin başkanlığımda İsrail'in işkencelerini meşrulaştırma başkanlığını sürdürmenin ve sonunda "Aldatıldım" demenin ne anlamı olabilir?

Filistin'de katliam devam ederken, bedevi liderleriyle görüşmenin ne anlamı olabilir?

Adamların bütün paraları Amerika'da Yahudi bankerlerin bankasında yatıyor.

Adamların canını al ama parasını alma.

Bedevi liderler, kendi saltanatlarının devamı için halkının yarısını kendi halkına karşı casus olarak kullanırken seninle neyi niçin görüşsün?

Sen "Son otuz beş yılın en kanlı saldırısı niçin benim dönemimde gerçekleşti?" diye kendine bir soru sormazsın?

İsa aleyhisselam, bunlar hakkında:

"Siz ey yılanlar, siz ey engerek nesli! Cehennem hükmünden nasıl kaçacaksınız? Bunun için işte , size peygamberler, hikmetli adamlar ve yazıcılar gönderiyorum; siz onlardan bazılarını öldürecek ve haç'a gereceksiniz; ve bazılarını havralarda dövecek ve şehirden şehire kovacaksınız ki, salih olan Habil'in kanından, ma'betle mezbah/ kesimhane arasında öldürdüğünüz Barahiya oğlu Zekariyya nın kanına kadar, yeryüzünde dökülen her salih kan üzerinize gelsin. Doğrusu size derim: Bütün bu şeyler bu neslin üzerine gelecektir."

Demişken hâlâ bunları bize sevdirme çalışmaları neyin nesi?

Arap ülkelerinden hiçbir şey çıkmayacağını adın gibi biliyorsun.

İsrail'in katliamının devamına zaman tanıyorsun.

Arap ülkelerine seyahata çıkmak yerine İsrailli katiller Filistin'i ateşe verirken masum ve mazlumlara Türk filimleri seyrettiren elçini derhal geri çağırsan ve arkasından bir savaş gemisini barış gemisi olarak İsrail açıklarına demirletsen on iki saate kalmaz İsrail teslim bayrağını çeker.

Türk ordusunun gücünün gölgesinin deniz açıklarında görülmesi kanın durmasına yeterlidir.

Görüşme için zor randevu aldığın Amerika Cumhurbaşkanı ile İngiltere Başbakanının Türkiye'yi ziyarete gelmesi an meselesidir.

Tarafınızdan verilecek cevapları da biliyor gibiyim.

O takdirde bir daha "Bölgenin en saygın ülkesiyiz, BOP başkanıyız" gibi sözleri yalama yapmayınız. Lütfen.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi