Siyonistlerin anladığı dilden!

Siyonistlerin anladığı dilden!

Kabahat kimde

Hani hocanın evine hırsız girmiş, herkes hocaya "Niçin tedbir almadın, pencereleri niçin demirletmedin, niçin elektronik kamera yerleştirmedin, niçin alarm takmadın..." diyerek suçlarken hoca "Allah için söyleyin hırsızın hiç mi suçu yok"

Bu günlerde bazı yazar ve çizerlerimiz Filistin konusunda içlerindekini yazmıyorlar.

Biliyorum onlarında içinden kan gidiyor ama Yahudi'ye yaranma yazıları da yazmayı yaşamları için gerekli görüyorlar ve Hamas üzerinden Filistinlileri suçlu gösterme tarafına gidiveriyorlar.

Hamas yönetimde yokken elli yıldır öldürülen Filistinliler niçin öldürüldü sorusunu kendi içlerinde cevaplayamadıklarını biliyorum.

16/04/2002/ tarihinde Hamas yönetimde yoktu.

16/04/2002/Salı/ Millî Gazete'deki yazımda ben şöyle yazmışım:

"Altı milyar insanlık ailesi infial halinde. Filistin'deki vahşete dünyanın her tarafından halklar tepki gösterdiği halde hiçbir devletin bu zulmü engellemeye yönelik elle tutulur, gözle görülür bir iş yapmaması veya yapamaması insanları ümitsizliğe düşürüyor.

Amerika Dışişleri Bakanı Powel'in, Yaser Arafat'la yaptığı görüşmede ki yüz hatlarından sanki çaresizliğini dünyaya duyurmak ister gibi bir hali de vardı.

Sanki "Anla beni Sayın Arafat; dedem rahmetli de bu beyaz Amerikalıların elinde can vermişti. Senin düştüğün şu durumdan da beter durumda idi. Dedem öldürülürken babam ona yardım edememişti. Şimdi de ben sana yardım edecek durumda değilim. "Gönlüm senin yanında ama kılıcım Yahudilerin yanında" der gibi bir hali vardı.

Halkımızın tarihinde böylesi katliamlar olmadığından, tarihi binalarının bir yerinde kuşlar için bile kuş sarayları yapan bir medeniyetin fakir düşmüş ama efendiliğini yitirmemiş bir halde olduğundan "İnsanoğlu böylesine gaddar bir duruma nasıl gelir?" diye kendi kendine soruyor.

Ama Kur'an-ı Kerim'de Âl-i İmran suresinin 21'inci ayetinde bu insanların dedelerinin peygamberlerini ve adaleti emreden insanlarını bile öldürdüğünü haber verir.

Kendi halkından olan peygamberleri bile öldüren anlayıştan kimseye fayda gelmediği gibi bu katliamları yapana bile fayda vermez.

Yine televizyon ekranlarından fotoğraflar görüyoruz; yedi yaşında bir değil binlerce çocuk görüyoruz.

Babası öldürüleli on gün olmuş. Babanın cesedi kokmuş. Çaresiz anne evin içinde kıvranıp duruyor. Ve yedi yaşındaki çocuk bu olaylarla içine ne doldurduğunu hiçbir kamera görüntüleyemediği gibi, Amerika metoduna göre psikoloji, pedagoji, sosyoloji ve bütün ...lojilerin eğitimini alan insanlar da yorumlayamaz. Yorumlayanlar da maval okuyuverirler.

Bu çocukların ileride nerede ne yapacağını kimse kestiremez. Hatta çocuğun kendisi bile kestiremez." demiştim.

O gün el-Fetih taraftarları üzerinden Filistinlileri öldürenler bu gün HAMAS üzerinden Filistinlileri öldürüyorlar.

Aslında Siyonistler, bizim ve bütün dünyanın insanlığını öldürmeye çalışıyorlar.

Başarılı olurlar mı?

Bu mümkün değil.

Kendi tarihleri gösteriyor ki, bunlar kendilerinin tükenişini hızlandırıyorlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi