Rıdvan Dilmen

Rıdvan Dilmen

Heyecan kaldığı yerden

Heyecan kaldığı yerden

Bundesliga'da ikinci devre bu hafta oynanacak maçlarla start alacak. İlk yarıyı lider bitiren Bayern, gol sıkıntısı çekmeyen Bremen ve şampiyonluk yarışından kopmayan Hamburg galibiyete yakın olan takımlar

Almanya Ligi'nde zirveyi belirleyen takımların bu hafta takılacağını düşünmüyorum. İlk yarıyı lider bitiren Bayern Münih, Hansa Rostock deplasmanında zorlanmadan üç puana ulaşır. Hamburg ise Hannover maçını kayıpsız atlatır. Forvet hattının ilk yarıda kusursuz işlediği Werder Bremen de, Bochum karşısında bol gollü bir galibiyet alır.
İngiltere Premier Ligi'nde çıkış arayan Birmingham, son sıradaki Derby'i yenecektir. İtalya Serie A'da Palermo'nun takılacağını düşünmüyorum. Udinese deplasmanında iki puan bırakan Inter, Empoli karşısında hatasını telafi eder. Juventus da Cagliari karşısında zorlanmadan kazanır.
İspanya Ligi'nde Atletico Madrid ve Barcelona haftanın favorileri. Avrupa biletini almak isteyen Santander ise Levante deplasmanında kazanarak ilk 6 için iddialı bir duruma gelir.
Fortis Türkiye Kupası'nda ise Beşiktaş, ligde ikinci yarıya çok kötü başlayan çaykur Rize'yi deplasmanda da olsa yenerek rövanş için avantaj elde eder. Yükselme Grubu'nda Mersin İdman Yurdu ve E.Şeker galibiyet için şanslı gördüğüm takımlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Rıdvan Dilmen Arşivi