Bölgede baskıya devam!

Bölgede baskıya devam!

-Beyler 2011 projesini, yeni eylem planlarımızla destekleyerek hız kesmeden yola devam edeceğiz.

Bizler için bu son fırsat. Ülkenin ana gündem maddesi mayına kilitlenmişken ve beyinler mayınlı arazide dolaşırken bizler de mayınlı eylem planlarımızı uygulayacağız.

-Efendim biliyorsunuz, gelirlerimizin önemli bölümü kaçakçılık uyuşturucudan geliyor. Ama bölgedeki uyuşturucu trafiği bizim kontrolümüzden çıktı. Artık mali durumumuz iyi değil. Ayrıca 2011 projesinin başarılı olması için satın alacağımız her kesimden insan var. Fakat bunun için finansa ihtiyacımız var.

-Sizin finans projenizin çözümü de yeni projede. Sizler yandaş medyanız ve adamlarınızla ülke insanının beyinlerini mayınlı arazide dolaştırırken bizim şirket çalışanları içinizden güvendiğimiz kadroya bu ay içerisinde eğitim vererek gerekli yerlere dedektörlerle bile tespit edilemeyecek yeni mayınları döşeyecek. Bölgenin uyuşturucu, kaçakçılık ve para trafiği tekrar elimize geçecek.

-Ve böylelikle bölgenin kontrolü ve para trafiği bu şekilde çözülecek. Bu özel mayın döşeme hareketi medyaya düşmeden ses getirecek bir iki olay çıkaracağız ki gözler ve dikkatler oraya çevrilmişken biz de işimize bakalım.

-Efendim, bir taraftan asrın davasının önünü alamadık, diğer taraftan da arada sıkışıp kaldık. Gazeteler ve televizyonlar planlarımızı deşifre ederek üzerimize geliyorlar. Üstelik halkın gözünü açıyorlar. Bu iş böyle giderse dağda sen, ben, bizim oğlan kalacağız.

-Beyler, stratejik karanlık eylem planlarımızın deşifre edilmesini, dağın perde arkasının halka anlatılmasını ve bizim üzerimize bu şekilde gelmelerini hazmedemiyorum. Bunları yapan önemli kurumları provokasyonlar yaparak cezalandıracağız.

-Efendim halk bizim dine karşı olduğumuzu ve din düşmanlığı yaptığımızı anladı. Şu sıralar çok ciddi güven problemi yaşanıyor.

-Evet bu konu bizim için çok ciddi bir problem. Bende şimdi bu konuyu açacaktım. Bu kurulun üyeleri temsil ettikleri alanlarda dağdakiler dahil herkes halka şirin görünecek. Bu halk mazluma ve mağdura acır, dini vecibelerini yerine getirene inanır. Onların bu saf duygularından yararlanmak için halkın içinde dini söylemlerini artırın ve dini konularda titiz olduğunuzu belirterek yeri geldiğinde namaz filan kılıyor gözükün. Bir süre daha göz boyayacağız. Başka yapacak bir şey yok.

-Beyler halka şirin görünmek için kılmak zorunda olduğumuz namazları abdestsiz kılıyoruz. Sırf gücümüzün ve konumumuzun devamını sağlamak, halkın kafasını karıştırmak, gerçeği perdelemek için Kabe'yi de tavaf ederiz. Davamız, neslimiz ve atalarımız için her şey yapılacak.

-2011 projesinde Doğu ve Güneydoğu'yu kaybetmemeliyiz. Böylece iktidarın oy oranını düşürüp istediğimiz koalisyonu kurdurabiliriz. Fakat şu bir gerçek ki yeni açılan şeşli beşli kanal halkın gözünü açtı. O dilde yayın yapılması işlerimizi zorlaştırdı.

-Bu işin de çözümü var merak etmeyin. Botan'ın adamları evleri dolaşıyor, tehdit ediyor. O kanala çıkacak adamlar tehdit edilerek ikinci kez kanala çıkmaları yasaklanıyor. Bölge halkı üzerinde tesiri olan sanatçı yazar takımı asla çıkmayacak.

-Oy oranının düşük çıktığı köyler, şehirler tespit edildi. O yerlerdeki aşiret reisleri ziyaret edildi. 2001 için gereken konuşmalar yapıldı

-Beyler siz ne diyorsunuz? Bu iş öyle ziyaretle miyaretle anlatılmaz. İşin üzerine her türlü gücümüzle gidilecek. Tehdit, baskı, şantaj hatta mezranın ortasında soyun, işkence yapın. Gerekirse gelini, kızı, çocuğu ile şantaj yapın. İstediğimiz partilere oy vereceklerini anlayana kadar baskıya devam.

-Bizim havamızı bitiren olayları çözen iktidar ve emniyet güçlerini halkın gözünde bitirecek adımlar atamadığımız ve onları yıpratıp çöp gibi buruşturarak atamadığımız sürece bize rahat yok. Bu projeyi başaramazsak üzerimize gelen dalgalarda boğulup cehenneme gideriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi