Rıdvan Dilmen

Rıdvan Dilmen

Rezil futbol

Rezil futbol

Galatasaray'ın oyun sistemi kolay değil diyoruz hep. Böyle presle koca sezonu bitiremezsin

Hafta içi farklı mağlup olmuşsun, Avrupa defterini kapatmışsın. Taraftarın üzgün. Bunun üzerine ligde en yakın rakibin Fenerbahçe bir gün önce sahasında yenilmiş. Kazanırsan Fenerbahçe ile farkı 4'e, Beşiktaş ile de 5'e çıkaracaksın. üstelik mesafe de artık kısalmış durumda. Büyük avantaj yakalıyorsun. Hatta bir derbi kaybetme lüksün bile doğuyor.
Karşındaki takım ise sadece prestij mücadelesi veriyor. çok rahat. Maçını oynayıp evine dönmek istiyor. Ama tüm bu şartlarda Galatasaray'ın 75. dakikaya kadar doğru dürüst pozisyonu yok. Bu dakikada da Hakan Şükür'ün yarım yamalak bir kafası var, o kadar. Galatasaray'ın oyun sistemi kolay değil diyoruz hep. Böyle presle koca sezonu bitiremezsin. Biraz kontrollü oynamayı da bilmelisiniz.

Pes doğrusu
Feldkamp, Emre'yi de ön libero oynattı ya pes doğrusu. Sayın Feldkamp ön liberonun özellikleri şunlar; Topu iyi oyuna sokacak. Sırtı dönük savunma oyuncusundan top alabilecek. Takımını öne taşıyacak. Eeee... Bunların hiçbiri yok Emre'de. Bir hoca bunları nasıl düşünemez anlayamıyorum. İnanın hiç antrenörlük yapmayan, futbol oynamayan bir adam bile bunu bilir.
Lincoln'den hiç bahsetmiyorum. Adım atacak hali yok. Barusso'yu ise bir Leverkusen maçında, bir de dün izledim. O annesinden kaleye şut vurmak için doğmuş. Ayıptır ya, sahanın her yerinden de şut mu atılır Allah aşkına!
Kısacası Galatasaray bu yenilgiyle büyük bir fırsatı kaçırdı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Rıdvan Dilmen Arşivi