Aziz Üstel

Aziz Üstel

Belgrad maçındaki gibi olmasın!

Belgrad maçındaki gibi olmasın!

Galatasaray bugün sahasında Ukrayna’nın Karpaty takımı ile Play-Off ilk maçını oynayacak..
Kağıt üzerinde baktığımızda elbetteki favori olarak görünen takım Galatasaray.. Ancak İstanbul’daki OFK Belgrad maçını unutmamak lazım.. O maça da rahat bir şekilde çıkmış, 2-0 öne geçilmesine rağmen 90 dakikayı 2-2 tamamlamıştık.. Bu defa karşımızda Ukrayna’nın sert bir ekibi var. Yani benzer bir skor alınırsa rövanşta kalkıp 5 atamayız!

Geçen yıl son anda kümede kalan Sivasspor deplasmanında ortaya konulan futbol eğer Karpaty Lviv maçının aynası olacaksa eyvah ki eyvah!

Takımda şu an moral motivasyon hangi düzeyde doğrusu merak ediyorum. Ama kulağıma gelenler doğruysa takım içinde pek de huzur var diyemeyiz..

Galatasaray’ın bu maçta başarılı olabilmesi için öncelikle Arda Turan’ın gününde olması şart. Çünkü Arda iyi olduğunda takım da iyi oluyor.. Son günlerdeki transfer dedikoduları Arda’yı ne kadar etkiledi bilemem. Umarım morali yerindedir ve bunu arkadaşlarına da yansıtır..

“Galatasaray, Avrupa’da başarılı olsun” diye alınan yabancı futbolcular resmen dökülüyor! Pino diye bir oyuncu aldık ama adam tedavide! Peki kimse alırken araştırmadı mı, bu oyuncu geçen sene niye Monaco’da 9 maç forma giyebildi diye.. Umarım sakatlığı müzmin değildir..

Forvete bakıyoruz Milan Baros hala düzelmemiş.. Geçen hafta sözleşmesi uzatılan ve dünya yükü para verilen Çek star, muhtemelen maça kulübede başlayacak. Mehmet Batdal’ın bu tür maçlarda başarılı olabilmesi için tecrübeye ihtiyacı var.. Eğer Baros maça 11’de başlayacak kadar iyi duruma gelmişse o zaman Galatasaray’ın Karpaty karşısındaki şansı artar.

Sarı-kırmızılı ekip rövanşta Ukrayna’da zorlanmak istemiyorsa bugünkü maçı en az 2 farkla kazanmak zorundadır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Aziz Üstel Arşivi