Aziz Üstel

Aziz Üstel

BAŞIMIZA GELENLER -2 Kim öldürdü bu adamları?

BAŞIMIZA GELENLER -2 Kim öldürdü bu adamları?

Bu yüzyılın Azraili olarak ilan edilen biyolojik savaş cephesinden baktığımızda, sözde dost, özdeyse "her koyun kendi bacağından asılır" diyerek birbirinin gözünü oymaya çalışan ABD, İngiltere ve İsrail amansız bir mücadelenin ortasındaydı. 

Vlademir Pasechnik başta olmak üzere 10 biyolog, 11 Eylül saldırısından sonra ABD'de görülen "ilk Anthrax (şarbon)" saldırısından sonraki beş ay içinde öldü!! Bunlar virüsler ve DNA üzerine çalışmalar yapıyorlardı. İngiliz istihbaratından Dr. Christopher Davis, Rusya'dan ABD'ye iltica eden Pasechnik'i havaalanından karşılayanlar arasındaydı. İşin ilginç yanıPasechnik iltica ettikten sonra 10 yıl boyunca İngiltere Sağlık Bakanlığı bünyesindeki Uygulamalı Mikrobiyoloji Merkezi’nde çalıştı, ardından da Regma Biyoteknoloji Şirketini kurdu. Anthrax olayları ortaya çıktığında İngiliz hükümetine her türlü yardımı yapmaya hazır olduğunu söyleyen bu Sovyet kökenli bilim adamının ölümü, her nedense kendi şirketi aracılığıyla değil Dr. Christopher Davis’in ağzından medyaya duyurulacaktı. 

"Kitle İmha Silahları Uzmanı" olarak bilinen Dr. David Kelly, İngiltere'nin ABD'yle birlikte Irak'a saldırmak için elindeki kanıtları çarpıttığını öne sürenlerin en çok saldırdığı kişiydi. Çünkü Dr. Kelly, UNSCOM'la çalıştığı sırada Irak'ta biyolojik silahları bulmuştu. Dolayısıyla İngiliz hükümetinin savaş gerekçesini çürütecek hiçbir iddianın kaynağı olamazdı. 

O sıralarda fırtına çıksa Usama bin Ladin'den bilen ABD kamuoyuna, El Kaide'nin elinde biyolojik kitle imha silahları bulunmadığı FBI ve yarım ağızla da olsa CIA tarafından açıklanıyordu. Derken aynı FBI ve CIA, Anthrax'ı bu düzeyde geliştirip dehşet verici ölümlere neden olabilecek teknolojinin, sadece ABD Ordusunda olduğunu bildirdi! Yani ABD, kendi ordusunun geliştirdiği Anthrax'ın tehdidi altındaydı! 

İsrail'den Sibirya'ya gitmekte olan bir yolcu uçağı, o sırada Karadeniz'de tatbikat yapan Ukrayna'nın hedefini şaşıran bir füzesiyle vurularak düştü. Bu olay 11 Eylül saldırılarından hemen sonra 11 Ekim'de gerçekleşmişti. Hedefi şaşıran füze tam 100 kilometrelik bir sapma yapmıştı ki bu imkansızdı. Ukrayna, İsrail'le birlikte, 2.5 milyon nüfusuna rağmen, 50 araştırma kuruluşu ve 13 üniversitesiyle, en gelişmiş mikrobiyoloji laboratuvarlarına sahipti. İşte Sibirya'daki bu laboratuvarlara giden uçakta 5 mikrobiyoloji uzmanı vardı; hepsi de ölmüştü!! 

(Yarın: İstanbul'da patlayan bombalar)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Aziz Üstel Arşivi