Aziz Üstel

Aziz Üstel

Siz Mossad’ın ‘İmam Ali Üssü’nü nasıl bastığını bilir

Siz Mossad’ın ‘İmam Ali Üssü’nü nasıl bastığını bilir

Çukurca’da evlatlarımı yitirdim yitireli Batı basınını okuyorum. Nasıl bir telaş bu anlatamam! Başta İngiliz gazeteleri, ve BBC, Fransızlar, Hollanda, Belçika basını ardında, Almanlar yanları sıra, bir avaza “İran’dır PKK saldırısının ardındakiler... Suriye’dir PKK’yı silahlandırıp Türkiye’yi vuranlar” demekte. Yıllar yılı parlamenterleriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla, istihbarat birimleriyle, askeri uzmanlarıyla, terör ve uyuşturucu kaçakçılığını iş tutmuş bu faşist örgüte nasıl da arka çıktıklarını unutuyorlar. Batılı uzmanlar da “efendim Türkiye Suriye’ye sert çıktı. Esad da misilleme olarak Fehman Hüseyin adlı El Muhaberrat görevlisini ve adamlarını yolladı. İşte yapılan son saldırılar hep onların marifeti” diyor. Gerçek payı vardır yoktur bilemem.

Ancak bu yaygaranın ardındaki asıl amaç Türkiye’nin Suriye’ye girmesi! Gerçek istek Türkiye’nin İran’la bağlarını koparması, hatta bu ülkeyle silahlı çatışmaya soyunması.

Batı basını Suriye ve İran diyor da, İsrail’den hiç söz etmiyor! Edemez çünkü. Hala İkinci Dünya Savaşı’nda milyonlarca Yahudi’nin katlinden dolayı kendi suçlu görüyor da ondan. Mossad’ın gerçekleştirdiği her suikastı “Ne yapalım canım; bizim oğlan biraz yaramaz işte” diye geçiştiriyor komşunun camını kıran çocuğun annesi edasıyla. “One Minute” duruşuyla başlayan, Mavi Marmara katliamıyla devam eden süreçte İsrail bölgede uzun yıllar dost ve müttefik olarak gördüğü Türkiye’yi kaybetmiş, bölgenin yeni yıldızı olarak parlamasını içine sindirememiştir. Bugün PKK’nın en büyük destekçisi ne Suriye ne İran’dır.

Mossad’ın, “Sayeret Matkal Özel Kuvvetler Birliği”ni bilir misiniz? Hele de İran’ın en sıkı korunan İmam Ali Askeri Üssü’nü nasıl bombalayıp 18 İran askerini öldürdüklerini duymuşluğunuz var mıdır? Araştırın hele sonra da sorun kendinize: Çukurca’yla arada benzerlikler var mı yok mu diye! Unutmadan, 2011 yılında Mossad Başkanlığı’na getirilen Tamir Pardo, Sayeret Matkal Özel Kuvvetler Birliği’nde subaydı ve ünlü Entebbe Baskını’nı gerçekleştirenler arasındaydı! Ben bir iddiada bulunmuyorum. Ama “Suriye, İran” diye bağırmadan önce biraz araştırın diyorum, o kadar!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Aziz Üstel Arşivi