Kemal Belgin

Kemal Belgin

Bugün İzmit’teyiz

Bugün İzmit’teyiz

Allah izin verirse bugün İzmit’te önce bizim sağlam okurların oluşturduğu Anadolu Gençlik grubuyla dertleşeceğiz. Sorulara cevap veceğiz, yani kısaca birlikte olup futbol sohbeti yapacağız. Daha sonra da Türkiye-Şili maçına geçip, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda iyi sonuçlar alan kadronun dünya kupası elemeleri öncesi yapacağı ilk hazırlık maçını izleyeceğiz.

Geçtiğimiz günlerde üsküdar’deki yine bizim okurların gençleriyle iki saate yakın nefis bir lokalde sohbet etmiştik. Bugün de İzmit’te bizim spor medyasının aklından bile geçmeyen konuları gündeme getirip, değerlendirmeyi umud ediyorum. Sonra da sanıyorum ki grubumuzdaki en güçlü rakip, İspanya’ya ölçü olsun diye seçilmiş Şili ile oynayacağız. Bu bana biraz yanlış seçim gibi geldi. Avrupa Şampiyonası’na girmezden önce seçtiğimiz hazırlık rakiplerimiz çok doğruydu. Ama şimdi önümüzde İspanya yok ki. Şili ne Ermenistan’a ne de Belçika’ya ölçü olur. Dolayısıyla bu maç olsa olsa Mehmet Topuz, Halil gibi kırgınlardan özür dileme ve de yeni federasyona kıyak maçı olur. Tamam hemen kapımızdaki resmi maçlar öncesi kadroyu son bir defa daha görmek doğrudur da rakip yanlış seçilmiştir.

Futbol Federasyonu’nun sadece başkan katında yenilenmesi Milli Takıma’da rüzgar verir düşüncesindekilere bugün net bir görüş koymak mümkün değildir. Hele bir lig ta başından sonuna kadar oynansın, o zaman görelim. Ha bu arada Milli Takım aday kadrosu açıklandığında Aurelio’nun federasyonca takımının belirtilmemiş olması çok komik bir durumdur. Eee federasyon Aurelio’yu Fenerbahçe’nin malı ilan etmemiş midir?

Ya işte böyle gençlerimizle bunları konuşacağız. İzmit’te buluşmak üzere.


Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kemal Belgin Arşivi