Kemal Belgin

Kemal Belgin

Destur Beyler!

Destur Beyler!

YAHU bizim spor medyasının televizyon yorumcusu ve köşe yazarı ile durumu giderek kritikleşmeye başladı. Ne söylediklerini ya kulakları duymuyor, ya da yazarken birilerine devamlı şirin görünmek adına ayıp işliyorlar.

Konuyu açalım mı? Açalım... Bizim spor medyamız dediğim gibi televizyonu ve gazetesiyle Braga-Fenerbahçe için konuşup yazarken neler söyledi... Birincisi şuydu: UEFA, ülkemizde giderek artan terör olayları sebebiyle Avrupalı takımlarım bizimkilerle maç oynamasını engellemek adına bu hakemi atadı. İkincisi şuydu; FİFA başkanı olan UEFA eski genel sekreteri İnfantino Fenerbahçe’yi 3 Temmuz meselesi yüzünden hiç sevmez. Bu nedenle eskiden tanıdığı bu hakemi bu maça atattı. Üçüncüsü ise şöyle; Hırvat hakemde eski kuyruk acısı vardı ve bir Türk takımı kupada eletti. Vallahi de billahi de size yuh denir ancak...

Hemen nedenini açıklayalım. Arkadaşlar, yeni yetmeler, eski yağcılar ve de bunların paralelinde davranıp düşünen spor okurları... Şimdi size bir soru soracağım. Sıkı durun ama... Soru şu;  Benim Milli Takım’ın Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubundan inanılmaz sonuçlar ve güçlü rakipler karşısında elde ettikleriyle son anda, hem de direkt olarak katılma şansını nasıl elde etti o zaman? Acaba sizlerin komplo teorilerine bakarsak bunun mümkün olabilme şansı var mıdır? İnfantino da o zamanlar UEFA’nın genel sekreteri idi. Hem de başkansız çalışan UEFA’nın... Soruya şöyle devam edelim sizin kafanızdaki dâhiyane fikirler ışığında... Acaba, Türk Milli Takımı Fransa’ya gittiğinde ki, oralarda terörist tonla vardır, karşılaşacağı takımlar korkmaz mıydı? O halde Milli Takım’ın yolunu neden kesmediler?

Bakın ey gafiller; Şayet Fenerbahçe’nin kenarda bir teknik direktörü olsaydı, 2-1’den sonra Van Persie ile Nani’yi alır, onların yerine Ozan’la Volkan’ı sürer ve maçı da en kötü o skorla bitirip turu getirirdi. Sizler önce, hep söylediğim gibi, aynayla hesaplaşın sonra gelin ona buna çamur atın. Sizi komplo teorisyenleri sizi!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kemal Belgin Arşivi