Orhan Akalın

Orhan Akalın

CIA’nın kucağından sakın inmeyin!

CIA’nın kucağından sakın inmeyin!

Bu Paralelciler öyle bir şey ki, neye el atsalar tavsatıyorlar; anlamından kopartıyor, asit gibi yakıyor, kirletiyor, murdar ediyor, tiksindiriyorlar.

Hani kar gibi bembeyaz bir kova ter temiz ak süte, bir damla pislik bulaşır ya öyle bir şey… En leziz yemeğin içerisine bir kara sineğin düştüğünü farz edin. Açlıktan kıvransanız dahi, o küçücük sinek bütün iştahınızı alır götürür. Ölseniz dahi bir lokma yiyemezsiniz o yemekten. Dünyanın en tatlı ve şifa kaynağı olarak kabul edilen balın içerisine bir gram zehir katıldığını düşünün…  

Paralelciler de öyle bir şey. Bagajları öyle dolu, arkalarında öyle bir mazi var ki…

Toplum nezdinde, kara sinek kadar değerleri yok.

Fakat onca iğrençliklerine rağmen hiçbir konudan de geri durmuyorlar. Her şeye maydanoz oluyorlar.

Diğer meseleleri geçtik lakin Mavi Marmara konusunda bari ahkam kesmeseler! Ama o kuyruk acıları yok mu? Kuyruklarını kıstırıp bir tarafta yatamıyorlar, acı içerisinde kıvranıp sürekli havlıyorlar.

Ulan siz değil miydiniz daha dün, İsrail’i otorite kabul edip; her fırsatta, söz konusu ülkeyle iyi ilişkiler kurulması gerektiğini söyleyen.

Siz değil misiniz, Siyonist’in kucağına oturup “peygamber ocağı” orduya sahte belgelerle kumpas kurup etkisiz hale getiren, CIA’ya gönüllü ajanlık yapan? En özel toplantıları dinleyip bütün dünyaya servis eden, tüm mahremleri talan eden siz değil misiniz?  Ülkenin en stratejik bilgilerini düşmanlarına sızdıran, PKK’lısına, Ermeni’sine, Yahudi’sine kucak açıp, dinler arası diyalog safsatası ile Allah katında tek din olan İslam’ı çürütmeye çalışan siz değil misiniz?

Ama deşifre oldunuz. Anadolu’nun en ücra köşesindeki insanlar bile artık sizi belledi.  Şeytanlığınızı takiyeleriniz de gizleyemiyor.

Yeter artık susun! O iğrenç ağzınıza Filistin ve Gazze davası yakışmıyor. Bizim hak davamızı sulandırmaya hakkınız yok.

Dün olduğu gibi bugün de yine biz kendi davamıza kendimiz sahip çıkarız.

Siz CIA köpekliğine devam edin. Otoritenizin kucağından da sakın ha inmeyin!

Zarar verdiğiniz yeter! Çekin elinizi ve dilinizi, kirletmeyin bu hak davayı!..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum
Orhan Akalın Arşivi