Aziz Üstel

Aziz Üstel

YAZICIOĞLU CİNAYETİ 'Millete çevrilen namluya selam durmam'

YAZICIOĞLU CİNAYETİ 'Millete çevrilen namluya selam durmam'

Rahmetli Muhsin YazıcıoğluPostmodern Darbe olarak adlandırılan 28 Şubat sürecine karşı çıkarken "Millete karşı çevrilen namluya selam durmam!" demişti. Bu sözünden sonraysa da ölümle tehdit edilmişti... 

TBMM'deki odasında onu ölümle tehdit eden milletvekiline,"Seni kim gönderdiyse ona söyle, Muhsin Yazıcıoğlu kendini tehdit edenin tetiği çekmesini beklemez, adamın yanına gelir kafasına sıkar!" demişti.

Yazıcıoğlu bu ölüm tehdidini Saadet Parti Genel Başkanlığına seçilen Numan Kurtulmuş'a hayırlı olsun ziyaretin gittiğinde söylemiş. Yazıcıoğlu'na eşlik eden BBP MKYK Üyesi İlker Kayalıoğlu genel başkanının nasıl tehdit edildiğini anlatır:

"Meclis'te bir milletvekili geliyor genel başkanımıza yaklaşıyor ve şöyle diyor: 'Efendim duruşunuz çok beğeniliyor; çok takdir ediliyorsunuz. Ancak bir noktada sizden rahatsızlık duyuluyor: Erbakan Hükümetine çok yakın duruyorsunuz. Onun lehinde açıklamalarda bulunuyorsunuz.'  Yazıcıoğlu 'Biz kimsenin lafına kulak asmayız. Doğru olanın yanında, yanlış yapanın da karşısında dururuz'diyor. Genel Başkanın anlatımıyla bu kişi resmi bir kurumdan emekli olmuş; o sıralardaysa milletvekili. Adını hiç açıklamadı.

"Adam bir süre sonra tekrar geliyor: 'Yarınki güven oylamasında evet derseniz... Sizin için sıkıntı olacak.'Yazıcıoğlu en doğru kararın evet oyu olduğunu söyler. Bunun üzerine milletvekili, 'Efendim birilerinin elinde öyle bir silah var ki, kişinin yanınıza yaklaşmasına gerek yok. Gerekirse iki kilometre öteden... Alnının ortasından vurur istediğini' der ve Başkan ayağa kalkar, adamın yakasına yapışır:

"Seni kim gönderdiyse ona söyle, Muhsin Yazıcıoğlu iki kilometre falan beklemez. Adamın yanına gelir ve kafasına sıkar!' "

Siyah giysili adamlar

Helikopter kazasında ölenler arasında yaşamını yitiren gazeteci İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş, siyah giysili adamlarınhelikopterin düştüğü alana gelip delileri kararttığı yolundaki dedikodularla ilgili Habertürk muhabirinin sorularını yanıtlıyor:

"İsmail'in bu siyah giysili adamlardan söz ettiği lafına ben inanıyorum. Helikopter düştükten sonra bu adamların gelip delil topladıklarını, bazı cihazları söküp götürdüklerini İsmail İHA Genel Merkezine bildirmiş, diyorlar. Ben inanırım. Bu adamlar daha sonra, enkaza ulaşıldığında da oradaymış; görüntüleri varmış. Cihazları çalarken kaydetmişler. Bu görüntüleri izleyenlerden biri polis muhabiri İsmail Akpak. Savcıya görüntüleri götüreceği hafta şeker komasına girip ölüyor!

"Daha ilginci oğlu aynı girişimde bulunuyor. O da silahla vurularak öldürüldü. Bu kadar rastlantı mı olur! O görüntüleri izleyen başkaları da var. Onların anlattıkları birbirini tutuyor... Yani hep siyah giysili adamlar cihazları söküp götürüyor..."

Astsubay Aydın Özsıcak'la Kurmay Yarbay (o tarihte yüzbaşı) Davud Uçum mu bu siyah giysili adamlar? Yoksa CIA/FETÖ'ye hizmetlisi başkaları mı?

Bu soruların bir bölümü aydınlandı 17 Temmuz 2016'da. Uçum'la, Özsıcak gene iş başındaydı. Bu kez görevleri bir başka vatanseveri, bir başka yiğidi, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı'nı öldürmekti. Şükürler olsun ki başaramadılar; kıskıvrak yakalandılar...

Bir musibet bin nasihatten iyidir

Cumhuriyet tarihi boyunca bu ülkede nice darbe ya da darbe girişimi yaşadık, ilkeliyle, moderniyle, post moderniyle! Nice acımasız, insanlık duygularını yitirmiş kişiyle başa çıkmak zorunda kaldık, Kenan  Evren'ler, Çevik Bir'ler geldi geçti. Ancak bunlar hep gözümüzün önündeydi; onları görüyor izleyebiliyorduk. CIA hizmetlisi, Pennsylvania eyaletini mesken tutmuş vatan haini gibisiniyse hiç görmemiştik; Allah bir daha da göstermesin! Bu cahil imamı hepsinden de tehlikeli kılan, insanların inançlarını sömürmesi, uşağı olduğu sömürgecilere doğup büyüdüğü vatan toprağını peşkeş çekmesi kadar kurduğu okullarda binlerce çocuğun beynini yıkamaya soyunmasıdır...Ecevit'leri, Demirel'leri, Çiller'leri hata Turgut Özal'ı bile kandırmayı beceren Fetullah Gülen'in foyasını meydana çıkarmak sonunda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a nasip oldu ki buna da şükretmemiz gerek; şehitlerimiz için göz yaşı döküp onlara rahmet dilerken..

İnşallah ona hizmet edenler de gerçeği anlamışlardır ve yılanın başı bu kez ezilmiştir!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Aziz Üstel Arşivi