Aziz Üstel

Aziz Üstel

Batı’nın yönettiği terör ağı FETÖ/DAEŞ/PKK

Batı’nın yönettiği terör ağı FETÖ/DAEŞ/PKK

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en geniş kapsamlı, alçakça ve örgütlü saldırısının altında. Sahnede oynayan kuklaların adı FETÖ/PKK/DEAŞ olabilir. Ama kuklacının kim olduğu belli artık: CIA ve emirerleri yani Alman BND gibi batılı istihbarat örgütleri. Terör maskesi altında Orta Doğu haritasını yeniden oluşturmak amacıyla sahaya sürülen kuklalar, Rusların matruşka bebeklerinden farksız. Birini açıyorsunuz içinden DEAŞ çıkıyor, devam ediyorsunuz bu kez PKK’yla yüz yüzesiniz, bir kez daha açınca karşınıza FETÖ pisliği çıkıyor. FETÖ 45 yıllık bir çalışmanın ürünü.   PKK’ysa otuz yıldır Güneydoğu Anadolu’da kan akıtıyor. DEAŞ, El Kaide adlı, CIA’nın Sovyet işgaline karşı örgütlediği mücahitlerin, işgal sonrası oluşturduğu örgütün uzantısı. Gerçi bugün uzmanlar “El Kaide bir aldatmacadır” diyor ve gerçek örgütün MPRI (Military Professional Services—Askeri Profesyonal Hizmetler) adlı, Pentagon/CIA’yle birlikte çalışan bir şirket olduğunu öne sürüyorlar. MPRI Bosna’da kurduğu kamplarda 1992 yılından itibaren Afgan mücahitlerini ve bazı kökten dinci kişileri eğitti. (Batılı Servislerden IŞİD’e Giden Yol—Jürgen Elsasser—Sayfa 270) Ve MPRI hala sahnede ama bu kez DAEŞ’e yardım etmekte...
 

FETÖ olarak tanımlanan, bugün ABD’nin Pensilvanya eyaletini mesken tutmuş Fetullah Gülen adlı ilkokulu dışarıdan bitirmiş cahil bir imam eskisinin kurduğu öne sürülen örgüt tam bir CIA tasarımı ve GLADYO uzantısı. O kadar ki,  GLADYO/NATO kavramı Stay Behind Armies—Geride Kalanlar Ordusu tanımlamasına tıpatıp uyuyor. 

“DAEŞ, Irak BB Maliki’nin Sünni karşıtı Şii yanlısı uygulamalarına karşı bir tepki olarak doğdu” palavrasına artık inanan bir tek kişi kalmamıştır herhalde. Saçı sakalı birbirine karışmış, eli palalı, her yeri yağmalayan, önüne çıkanın ırzına geçen caniler sürüsü görünümü karşısında Batılı ev kadını, yarın bütün Orta Doğu alev alev yanarken ve de kadın, erkek, bebek demeden milyonlar öldürülürken, ee n’apalım canım? Öbür türlü ne namusumuz kalacaktı ne de ırzımız diyerek rahatlayacaktır!! Bu arada da petroller Batılı şirketlerce yağmalanacaktır bi güzel!! Hem Batı kamuoyunun vicdanı rahat hem de petrol şirketlerinin kasaları ağzına kadar dolu.. Lüküs hayat.. Lüküs hayat.. Yan gel de yat!!

Üçlünün son halkası PKK/PYD’yse, Shakespeare’in yazdığı bir oyunda ancak soytarı rolüne çıkabilir. Eli kanlı, ahlaksız, paragöz, cahil, ırz düşmanı, aşağılık duygusu içinde kıvranan Cemil Bayık, Murat Karayılan gibi önderlerin elinde kıyma makinasında yok olan binlerce Kürt delikanlısı salt üç beş itin egosunu tatmin için toprağa düşüyor birbiri ardına. Bu arada Selahattin Demirtaş’la Figen Yüksekdağ, soytarının yardımcıları ve şakşakçıları. CIA’nin ve uyuşturucu baronlarının paraları PKK reislerinin ceplerine giriyor ve AB milletvekillerinin hesabına yatıyor. PKK’nın elindeki kan nice AB’li siyasinin eline de bulaşmış.

FETÖ darbeye soyunurken 15 Temmuz gecesi, PYD’liler Türkiye sınırında, silahlanmış beklemekte. Darbe başarılı olsa sınırdan içeri girecek önlerine çıkan polisi de sivili de öldürecek. Karşısında asker olmadığından, Güneydoğu’ya kayacak bir kaç ilde hemen bağımsızlık ilan edecek, katliama soyunacak. Millet ayaklanacak ve iç savaş çıkacak. Bunun üzerime Kıbrıs’ta bekleyen İngiliz tugayı, İncirlik’teki uçaklar ve 6. Filo’nun askerleri Türkiye topraklarına girecek, katliamı durdurmak için! Ve ilk iş CB Tayyip Erdoğan’ı öldürecek. Ardından bütün NATO girecek ülkemize. Yüz binler katledilecek, yüz binler tutuklanacak, Kürdistan kurulacak..

Olmadı. Olmayacak, olabilemez!! Tek yolu 75 milyonu, yani hepimizi öldürmekten geçer. Deneyin hele! Bu vatan uğruna kanımızla sularız toprakları, çoluk çocuk şehit oluruz; eğer bire üç kayba razıysanız buyurun bekleriz!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Aziz Üstel Arşivi