Aziz Üstel

Aziz Üstel

Yeni vatan ABD eski vatansa Türkiye!

Yeni vatan ABD eski vatansa Türkiye!

Pensilvanya’daki çiftlik adresinin gizliliği Gülen’in Türkiye’deki eski ikametgahı için de geçerlidir. Örneğin mahkeme tutanaklarında adres olarak bir aracının adresi verilmekte. Adres incelendiğinde ortaya İzmir’de kurulu, FETÖ yanlısı bir yayınevi çıkmakta. Bütün resmi yazışmalar Kemeraltı’ndaki bu adres üzerinden yapılmakta. ABD’de yaşamasına rağmen yayınevinin bordrosunda aylık maaşı 150 bin TL’den düzeltmen olarak gösterilmekte. İstanbul’da bir ikametgah adresi olmasa da okulların, yurtların, dernek ve vakıf binalarının hemen hepsinde özel bir dairesi olduğu biliniyor.

Fetullah Gülen’in Türkçe şifre adları arasında Abdülfettah Şahin*** (üç yıldız), Molla Dahhak (Arapça gülen anlamına gelir) bulunmakta. CIA’in verdiği adlarından birininse Fred ya da Freddy olduğunu söylenmekte. FETÖ yapılanmasının tepesinde Kainat İmamı bulunur. Özel toplantılardan ondan Hocaların Hocası, Alimlerin Alimi, Efendilerin Efendisi diye sıkça söz edilir.

Devlete nasıl sızılır?

Başta Sayıştay ve Yargıtay, adli ve idari yargıya, Anayasa Mahkemesine, İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlıkları dahil “devletin en duyarlı” kurum ve kuruluşlarına ilk günden bu yana sızmaya çalışan FETÖ, TSK için özel bir strateji uygulamıştır. Saptanan FETÖ’cülerin ilişkileri TSK’yla kesilse bile, YSK kararlarıyla kendilerini askeri kurum ve kuruluşların dışında bulsalar da, bugüne kadar söz konusu stratejinin mimar ve yöneticilerinin yaptıkları hep yanlarına kar kalmıştır. Bölge ve il imamları tutuklanmış, askeri okul sınavları için özel ders veren dersaneler kapatılmış, dersanelerin yönetici ve öğretmenleri hapse atılmıştır. Bunlar salt dersane yönetmekle kalmamış, çaldıkları sınav soru ve cevaplarını FETÖ yandaşı öğrencilere vermiştir. Kendi yandaşlarının itiraflarına bakılırsa Gülen yakın zamana kadar Türk devletinin istihbarat örgütlerinde ajan olarak görev yapmaktaydı. “Önemli bulduğu sakıncasız bilgileri Türk makamlarına iletmekteydi. CIA’yle ilişkiler gelişince bu tür bilgi aktartma hizmeti” double agent (Çift taraflı oynayan ajan) olarak” devam etti. Neden sonra MİT ve ardından TSK Gülen’in çevirdiği dolapları fark etti. Ama Gülen çoktan ABD’de soluğu almıştı..

Gülen MİT ajanı mıydı?

FETÖ bir yandan TSK’ya sızarken öte yandan “active opposition” yani aktif direniş seçeneklerini de geliştiriyordu. Pompalı tüfek satışlarındaki patlama, yaz kamplarında Uzak Doğu dövüş sanatlarının öğretilmesinin yanında Polis Kolejleriyle Polis Akademisine de el attılar.

FETÖ, CIA’in emirleri doğrultusunda, 1975 yılından bu yana silahlı alternatif bir güç oluşturmaya başladı. Polis okullarından mezun olan FETÖ’cüler emniyet müdürlüklerine, bilgi işlem merkezlerine, az-biraz yazı yazmayı becerenlerse çeşitli gazete ve ajanslara gönderildi ve gittikleri yerlerde kadrolaştılar. Vatansever bazı üst düzey emniyet yetkilileri bu durumu görünce, ayrıntılı bir rapor hazırlayıp Emniyet Genel Müdürlüğüne sundular. Ne yazık ki bu başkomiser, amir ve bir kaç emniyet müdürünce hazırlanan rapor basına da sızınca, yaklaşık on yıldır süregelen “telekulak” rezilliği gerekçe gösterilerek emniyetten kovuldu! FETÖ’nün Türkiye devletini yıpratmak,hata çalışamaz konuma getirmek için yaptıkları saymakla bitmez...

Kısacası FETÖ, CIA’in emirleri doğrultusunda Türkiye’nin üniter yapısına göz dikmiş bir hainler çetesi. Amacı Türkiye’yi bölmek, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da Kürdistan ve Ermenistan adlı iki devlet kurmak. Bunlarla kanımızın son damlasına kadar mücadele etmek zorundayız. Neden mi? Çünkü efendim biz TÜRK, KÜRT, ÇERKES, LAZ, BOŞNAK, ARNAVUT, ERMENİ, YAHUDİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE GÖNÜLDEN BAĞLI VATANDAŞLARIZ VE BU ÜLKEYİ ÇOK SEVİYORUZ DAHASI... BAŞKA TÜRKİYE YOK!

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Aziz Üstel Arşivi