Barak Hüseyin Obama’ya destek

Barak Hüseyin Obama’ya destek

İhtiyar Sam amca emperyalist ayaklarını kaybedince, bütün dünyada itibarını yitirince, düne kadar otobüste dahi birlikte olmayı kabul etmediği insana arabasında şoförlük yapmayı kabul etti.

04 Kasım 2008/ Salı/ Milli Gazete’deki makalemde Amerika’nın içinde çok şeyin bilinçli veya bilinçsiz olarak değişeceğini yazmıştım.

Amerikanın dışında ise zulüm devam edecektir. Değişen yalnız şoför.

Barak Hüseyin Obama’nın bütün dünyadaki cellatların yerine koyabilecek adamı yoktur.

Zenciler, ağlamasını bilen insanlar, Amerikalı beyazlar ise ağlatmasını bilen insanlar.

Onun için bütün dünyanın da Barak Hüseyin Obama’ya destek vermesi gerekir.

Siyasiler, bugüne kadar ülkelerin kanını emerek yaşayan bu dev’in eceli geldi.

Başı kesilen horozun çırpındığı gibi çırpınıyor.

Siz onun sağa sola silah sıkmasını güçlülüğüne hamletmeyiniz.

Ölmüş sırtlanın üzerinden geçen rüzgar sırtlanın tüylerini sallayınca canlılığına işaret zannedip korkan hayvanlar gibi olmayın.

Hepiniz birlikte üzerine çullanmanın tam zamanı.

Aydınlarımızın imanını, İmanlıların canını alanlara karşı kanınızdan başka kalkan kalmadı.

Mücahitler! Geçmişten gelen rüzgarıyla tüyleri sallandığı için ülkelerin üzerine varamadığı bu kokuşmuş devi yere devirin ki, korkudan yanına bile yaklaşamayanlar, her bir kılını ve kemiğini, nefretlerinin kazanında kaynatsınlar.

İçi katran karası kadar kirli, dışı İsa elbisesiyle süslü bu sırtlan sürülerinin mazlumların çocuklarını dahi haçla hançerlemesine izin vermeyiniz.

Adam öldürme merkezleri olan üslerini bütün ülkelerden çeksin

Şimşek hızıyla hareket ediniz, yıldırım olup çarpınız.

Demokrat elbisesi altında cellatlık yapan bunları tabut içinde gönderiniz ki, iğrenç cesetleri ülke topraklarını zehirlemesinler.

Kur’an okuyanlar! Tevbe suresini okuyunuz.

Tarikat ehli, Bu günlerde “Kahhar” ismiyle zikir yapınız.

Bürokratlar, Sömürgenlere karşı direnişçilerin işlerini kolaylaştırınız, işgalcilerin işlerini zorlaştırınız ve direnişçilere bilgi ulaştırınız.

Tefsirciler, “Şifa Tefsiri” nden Tevbe suresini okuyunuz ve okutunuz.

İşçiler, İşgal kuvvetlerinin işgaline yönelik işlerde çalışmayı durdurunuz.

İş adamları, İslâm alemini işgale gelenlerle alışverişinizi kesiniz.

İşgalcilere kılavuzluk yapan Müslümanlar, Medine Münafıklarına ve Bizans’ın ajanlarına yataklık yapan Dırar mescidinde imamlık yapan Mecma’ bin Cariye, işin farkına varınca Bizans ajanlarının memleketine kadar giderek oralarda yeni Müslüman olanlara Kur’an öğretir.

Siz de onun gibi işgalcilerden, aldatılmışlığın intikamını alınız ve onun gibi işgalcilerin diyarına Kur’an okumayı taşıyınız.

Gözyaşı dökenler, ağlamanızı artırın ki, gözyaşı selinde boğun bunları.

Temizlik işçileri, çürümüş ve kokmuş medeniyetlerinin zehirli atıklarını ülkenize demokrasi ambalajı içinde bırakıp kaçmak isteyenlerin kendilerini temizleyin de başka ülke insanlarını kirletmesinler.

Bağrı yanıklar, karanlık yüreklerin, üzerinize döktüğü ateşler içinde kıvranırken ağzınızdan çıkan aaaaahlarla yakın onları.

Doktorlar, ülkenin tamamını hapishaneye çeviren, kendilerini gardiyan yapan, diri görmekten korkan, ölü soymaya bayılan bu hastalıklı insanları tımarhanelerde tedavi ediniz.

Mazlumlar, kulakları, alevler içinde çığlık atanların sesinden coşan, rüzgar önünde sürüklenen yaprak yerine kol, kafa, el, parmak savrulmasını seyretmeyi tercih eden, çiçek kokuları yerine çocuk yanıklarını koklamayı isteyen ifrit tabiatlı bu yaratıkların canını alınız ve daha fazla alçakça işler yapmalarını engelleyiniz.

Ressamlar, dünyayı kanla süsleyen, kan pıhtısıyla gezdiği her yerde kan fışkırtan, Beyazsaray’ın temelleri, zenci ve Kızılderili kemikleri üzerine kurulan, harç yerine kan kullanan bu insanların fırça gibi kullandığı jetlerini, füzelerini, toplarını tüfeklerini beyaza boyayın da ışık görmüş yarasaya dönsünler.

Demokratlar, demokrasi elbisesiyle ülkeler dolaşan ve güçsüz insanları tuzağına düşürüp kanını emen bu şeytanın üstünden bu soykayı soyup çıkarın ve iğrenç yüzünü cascavlak bütün dünyaya gösterin.

Zenginler, batı bankalarından özellikle Amerikan bankalarından bütün paralarınızı çekiniz. Bugüne kadar yatırdıklarınızı vermiyorlarsa, bundan sonra para yatırmayınız.
Mazlumlar, zulmetmeyiniz, zulme razı olmayınız ve zalimlere karşı direniniz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi