Skibbe’den bir şeyler öğrenmek gerekir...

Skibbe’den bir şeyler öğrenmek gerekir...

Son haftaların hızlı takımı Galatasaray tarihi rakibi Beşiktaş’ı da rahat geçti. 4 tane gol.. Kolay değil.. Hem de ne kadar morali bozuk da olsa Beşiktaş gibi takıma!.. Gerçi 2’si penaltıdan atıldı ama pozisyonlarda da üstündü Galatasaray! Bu takımın mimarı Skibbe’yi alkışlıyorum.
1- Mütevazı oluşundan dolayı..
2- Bazı peşin hükümcülere ders verdiği için. Arda ve Lincoln en etkili silahşörleri.. Bunlara ilaveten bir de Baros!..
İkinci devrede de aynı performansta oynarsa kesin gol kralı olur..

MUSTAFA DENİZLİ ŞAMPİYON YAP BİZİ (!)
Ali Sami Yen’de böyle bağırıyordu Galatasaraylı seyirciler..
Tam komedi.. Anlı şanlı Denizli bunları da mı duyacaktı?..
Eee bu işler böyle!.. Alır mısınız mazlum Ertuğrul’un ahını.. Adamlar da böyle bağırıp çağırırlar.. Ertuğrul Sağlam lider bir Beşiktaş bırakmıştı. Denizli’nin takımı ise tek kelimeyle nal topladı.. Devre arasında “kelle koparacağı” iddia ediliyor Mustafa Hoca’nın!.. İnanın ki hikaye!.. Hiçbir şey yapacağı yok!.. Beşiktaş’ın kadrosu aslında yeterli.. Karakartal bu kadroyla ligin başında iyi neticeler almıştı. Şu anki puan cetveline bakıldığında Beşiktaş’ın yeri berbat!.. Bunda da tek kelimeyle hoca, yani sayın Mustafa Denizli suçlu.. Topu başka kime atalım ki?..
SAMET’TEN YENİ HEZEYANLAR..
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Samet Aybaba kafayı “Arap”a takmış.. Mısırlı El Saka’yı takımdan uzaklaştırdı.. Geçmişte de Gaziantep’te aynı haltları karıştırmıştı.. O vakitler de Fatih Tekke’nin kulüpten uzaklaşmasını sağlamıştı.. Şimdi de yönetime övgü düzüyor Abdüssamed Bey!.
“Bir Türk’ü Arap’a tercih ettiniz” diyor..
Resmen ırkçılık yapıyor!.. Sporda dil, din, ırk, coğrafya faktörlerinin önemli olmadığını bilmiyor Abdüssamet Aybaba!..
Ama bu sefer baltayı taşa vurdu.. Gençlerbirliği dibe vurdukça taraftarlar da Samet Aybaba’yı suçluyorlar. “Bırak El Saka’yı, bırak Arap edebiyatını da Gençlerbirliği’ni şu anki durumundan kurtar” diyorlar..
Evet, durum böyle.. Bunlar sporun özüne yakışmayan işler.. Bu tür eyyamcı, böylesine insanı ırkından, milletinden dolayı dışlayan kişiler spor adamı filan olamaz.. Birilerinin Aybaba’ya “Hitler” devrinin çoktan bittiğini izah etmesi lazım!..

NOT: 88.4 frekansından yayın yapan Lalegül FM’de hazırlayıp sunduğumuz “AK AKÇE” programının bugünkü misafiri MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihat Vardan..
Son ekonomik durumlar, krizin boyutu, yerel seçimler ve İzmir’deki GİK toplantısı masaya yatırılacak.
Biz soracağız, Ömer Cihat Vardan cevaplayacak..
Saat: 17.05-18.30 www.lalegulfm.com

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi