Ahlaksızlığın daniskası..

Ahlaksızlığın daniskası..

Kupa maçlarında çeyrek finalin ilk ayağı oynandı..
İstanbul’da 1-1 biten Galatasaray- Sivasspor müsabakası bir üst tura çıkma açısından ortada, hatta Sivas daha avantajlı..
Beşiktaş turu geçti gibi.. Antalya’da aldığı 2-0’lık net skordan sonra İnönü’de Antalya’ya turu vermesi mucize olur..
Fenerbahçe Kadıköy’de Bursasspor’u 1-0’la geçti.. Bursa’daki rövanşa bir adım önde çıkacak, hepsi o.. Sonuç pek de iç açıcı değil.. Ankaraspor ise Denizli deplasmanında Denizlispor’dan 1-1’lik beraberlik çıkardı..
Böyle bir tablodan sonra yarı finale kimler kalır?.. Fotoğraf, Sivasspor, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Ankaraspor olarak gözüküyor..
Peki Galatasaray’ın hiç mi şansı yok?..
Lincoln, sakatlığı geçip de forma giyerse ve de teknik heyet Ümit Karan’ı oynatırsa, Galatasaray’ın da Sivas kadar şansı olabilir.. Aksi takdirde karlı buzlu sahaya Galatasaray’dan daha alışık olan Sivasspor turu geçer..
Şimdi gelelim başka mevzulara..
Birincisi şu; bir aydır devam eden ve Alem-i İslam’ın içini gerçekten acıtan, yüreğini yakan Filistin meselesindeki hassasiyetimizi sütunumu takip edenler bilir.. Spor yazılarımda bile, Siyonist İsrail yönetiminin Gazze’de yaptığı soykırımı, protesto ettim.. Ve halen de ediyorum..
Bu vahşet ve zulüm hakkında televizyon kanallarında olsun, radyo programlarında olsun, fikrimi beyan ettim..
Ancak bir şeye karşı olduğumu da beyan etmeliyim.. Lüzumsuz küfüre karşıyım.. Herhangi bir su-i taksiri bulunmayan kişiye ya da kişilere yapılan protestoları da ben protesto ediyorum..
Galatasaray tribünlerinin İsrail’i tel’in protestolarını anlıyorum.. Bu sadece Ali Sami Yen’de değil, Kadıköy’de de, Beşiktaş stadında da, Trabzon’da da, Kayseri’de de, Sivas’ta, Bursa’da, Antalya’da, kısacası Türkiye’mizin tüm stadyumlarında yapılıyor..
Benim itirazım; Yahudi veya Musevi ırkına mensubiyetinden başka bu meselede hiçbir günahı olmayan Sivas’lı futbolcu Balili’ye acımasızca küfür edilmesi..
Balili’nin, “Savaşa hayır, Gazze’deki çocukların öldürülmesine karşıyım” şeklindeki söylemleri ortadayken, ana avrat noktasında edilen bu küfürler son derece yanlış!..
İkincisi; Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’a atılan sloganlar ve Bülent’in de annesine, ailesine edilen ahlaksızca küfürler!..
Yuh olsun böyle küfür edenlere,
Yazıklar olsun bu seyirciyi kontrol edemeyenlere..
Benden yana; anneye, babaya, çoluğa, çocuğa, eşe, akrabaya, edilen galiz küfürlere binlerce kere yuh!..
Sadece Ali Sami Yen’de edilen küfürlere değil, öteki stadyumlarda yapılan ahlaksızca sloganlara da yuh!..
Değerli okuyucularım;
Hayatta en nefret ettiğim şey kalabalığın arasına gizlenerek ve kalabalığı galeyana getirerek çaresiz, tek başına kalmış bir kişiye küfretmek!..
Hele de anneye, eşe sövmek!.
Bu ahlaksızlığın daniskası..
Bu söylemi gerçekleştirenleri nefretle kınıyorum..
“Mekteb-i Sultani”yiz diyenleri de tribünlerdeki ayrık otlarını ayıklamaya davet ediyorum..

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi