Azerbaycan’dan sevgilerle..

Azerbaycan’dan sevgilerle..

BAKÜ
MÜSİAD’lı dostlarla kardeş ülke Azerbaycan’dayız.. Azeri dostlarımızın ifadeleriyle “2 devlet 1 millet” tanımına uygun fotoğraflara şahitlik ediyoruz.. Evet değerli okuyucularım, Bakü’deki günlerimiz güzel geçiyor.. İnşallah sizler bu yazıyı okuduğunuzda bizler Türkiye’mize dönmüş olacağız..
Azerbaycan izlenimlerimi kısmet olursa geniş bir biçimde sizlerle paylaşmak arzusundayım.. Kısmet olursa bunu da önümüzdeki günlerde gerçekleştiririm..
Perşembe gecesi Galatasaray’ın UEFA Kupası müsabakasında Hamburg’u nasıl elinden kaçırdığını Bakü’deki dostlarımızla hayıflanarak izledik.. Galatasaray biraz şanslı olsaydı turu Almanya’da geçtiğini cümle âleme ilan ederdi..
Fenerbahçe-Kocaelispor lig maçını ise, yine Bakü’de, ancak daha farklı bir mekânda izledik. Bakü’deki “Fenerbahçeliler Derneği”nde Fenerli dostlarımızla panayır coşkunluğunda bir geceye şahit olduk..
Daha bir ay önce açılan ancak kurdelesi henüz kesilmeden faaliyet gösteren Bakü Fenerbahçeliler Derneği’nin başkanı, Bakü’deki bir şirkette genel müdürlük yapan İstanbul - Yeşilköylü Tarık Atamer!..
Ayrıca, müsabakayı izleyen MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, MÜSİAD üyeleri Necmettin Öztürk, Alican Cebeci, Turgut Al, Zeki Akbal, Tevfik Tulay, Mustafa Karayılan, Yakup Tüfekçi, Abdurrahman Uzun, Erdal Tüfekçi, Bedri Gündoğdu, Kosova menşeli sevgili hemşerim Murat Macun, Doç. Dr. İbrahim Öztürk ve yöre insanı, can kardeş ve de sıkı bir Fenerbahçeli olan Elnur Samedov ve diğer Fenerbahçeliler!.. Salon tıklım tıklım dolu.. FB marşı herkes tarafından okunuyor..
Müsabaka için de iki kelime edecek olursak; “Yazık oldu Körfez ekibine” diyebiliriz.. Aslında maça hızlı başlayan taraf Fenerbahçe’ydi.. Henüz birinci dakikada Carlos’un golü maçı Fenerbahçe’nin açık farkla kazanacağını gösteriyordu.. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı..
Kocaelispor özellikle ikinci yarıda öyle bir pres bindirdi ki, tabiri caizse, Fenerbahçe’nin iflahını kesti.. Sanki kendi sahasında oynayan takım Fener değil de Kocaelispor’du.. Sağlı sollu ataklarla Fenerbahçe’yi bunalttı ve 86. dakikada Julio Cesar’ın kafasından bereberlik golünü buldu..
Önceki yazılarımdan birinde Sarı-Lacivertli ekip için “garip takım” başlığını atmıştım.. Gerçekten garip, hatta acayip!.. Gidiyor, Kayserispor gibi zor deplasmandan 3 puan çıkarıyor, evinde ise hovardaca harcıyor..
Netice-i kelâm, 2 ileri 1 geri görünümü ile “Mehter Takımı” fotoğrafı veren Fenerbahçe’nin bu şekilde şampiyonluğu kazanması gerçekten zor!. Mehter Takımı deyip de o güzelim ve dualı ocağa da haksızlık etmeyelim.. Mehter, iki ileri bir geri gibi görünüyor ama insanlara heyecan ve keyif veriyor..
Fenerbahçe’de ne yazık ki bunlar yok..
Yavan, tatsız, tuzsuz ve de yerinde sayan bir takım Fenerbahçe..
Dost ve kardeş Azerbaycan’ın başşehri Bakü’den Fenerbahçe’nin fotoğrafı böyle gözüküyor..
¥
TAZİYE: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Personel Dairesi eski Başkanlarından Temel Coşkun’un babası Ahmet Coşkun’un vefat ettiğini teessür ile öğrendim. Merhumun cenazesi bugün (Pazar) Ordu-Gölköy’de öğle namazını müteakip kaldırılacak.. Merhuma, Allah’tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederim..
¥
NOT: 88.4 frekansından yayın yapan Lalegül FM’de hazırlayıp sunduğumuz “Hayatın İçinden” programının Pazartesi günkü (yarın) stüdyo misafiri Saadet Partisi Genel Başkanı Pro. Dr. Numan Kurtulmuş..
Saadet Partisi’nin yerel seçimlerdeki son durumunu değerli genel başkanla masaya yatıracağız.. Biz soracağız Numan Bey cevaplayacak.
Saat : 17.05-18.15 www.lalegulfm.com

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi