Muhsin Yazıcıoğlu’na vefa..

Muhsin Yazıcıoğlu’na vefa..

Bahçelievler İlçesi’nde 2. defa Belediye Başkanlığını kazanan 0sman Develioğlu gerçekten sporun ve sporcunun dostu bir siyasetçi..
Aynı zamanda vefalı bir kişiliği de var Develioğlu’nun!..
Başkanlığının ilk döneminde Bahçelievler ilçesini ekibiyle birlikte spor kompleksleriyle donattı 0sman Develioğlu..
Bahçelievler Belediye Meclisi Üyeleri, yeni dönemin ilk toplantısında da güzel bir karara imza attılar.. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismini, yapımı tamamlanmak üzere olan yeni spor kompleksine vererek, kendilerine yakışanı yaptılar..
Evet değerli okuyucularım; Bahçelievler Belediye Meclisi oy çokluğu ile aldığı kararla Yenibosna Radar Mevkii’nde yapımı tamamlanma aşamasında olan dev spor kompleksine, geçtiğimiz günlerde elim bir helikopter kazasında hayatını kaybederek milletimizi derin acılara garkeden BBP Genel Başkanı ve Sivas Bağımsız Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu’nun adının verilmesini kararlaştırıldı.
Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu zaten milletin gönlünde yaşıyor, ancak böyle hamiyetli hareketler hiç değilse özellikle kederli ailesini bir nebze de olsa memnun eder..
Spor kompleksi, rahmetlinin ismine yakışır şekilde A kalite yapılıyor.. Bahçelievler Yenibosna Merkez Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Ziya Taşkent Sokak’ta inşa ediliyor ve toplam 14550 m2 kullanım alanına sahip..
(Ziya Taşkent, 17 Ağustos 1999 depreminde Yalova-Çiftlikköy’de eşi, kızı ve torunlarıyla birlikte vefat eden Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz ustalarındandı.. Mevlâ Teâlâ hepsine rahmetler ihsan eylesin..)
Spor kompleksinin özelliklerine devam edelim.. Binada 615 kişi tribün kapasiteli çok amaçlı spor salonu (basketbol-voleybol) 380 kişi seyirci kapasiteli yarı olimpik yüzme havuzu, bowling salonu, buz pateni, bilardo oyun alanı, idari bölüm, toplantı odaları, eğitmen ve doktor odası, soyunma-giyinme odaları, büfe ve kafeterya gibi bölümler var.
Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu böyle bir spor kompleksini Bahçelievler halkına kazandıracak olmaktan dolayı oldukça keyifli..
“Meclisimizin verdiği bu anlamlı, bu değerli karar, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun, ülkemizin her köşesinde sevilip, sayıldığının da en güzel misali.. Bu tarihi kararla, Sivas vilâyetimizin yetiştirdiği, vatanseverliğiyle, beyefendiliğiyle, ahlaklı ve şevkatli duruşuyla, ülkemiz insanlarının gönlünde taht kurmuş olan merhum Milletvekilimiz, bundan böyle aziz İstanbul’umuzun en mutena köşelerinden biri olan Bahçelievler ilçemizde ve halkımızın sımsıcak bağrında sonsuza kadar yaşayacaktır” diyor Başkan Develioğlu!..
Evet değerli dostlarım;
Vefanın böylesine helâl olsun diyorum!..
Ve de bu karara imza atan meclis üyelerini başta başkanları 0sman Develioğlu olmak üzere ayrı ayrı tebrik ediyorum..

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi