4-1’ci Fener..

4-1’ci Fener..

Fenerbahçe sevdi bu skoru.. Sivas’ı, Konya’yı, Manisa’yı, ardından da Denizli’yi aynı neticeyle geçti..
Fenerli golcüler, başta Kezman, ardından da Alex ve Deivid olmak üzere biraz talihsizlik, biraz da beceriksizlik içinde olmasalardı, müsabaka Fenerbahçe’nin 7-8 farklı galibiyetiyle biterdi..
Denizlispor’da birşey yok.. Sadece Yusuf var.. Futbolu biliyor bu çocuk!.. Topu gerçekten oynuyor.. Adeta şiir gibi.. Dantel örer gibi..
Tabii, Fener önünde izlediğimiz Denizlispor’un ligden düşme gibi bir derdi olmadığından, hani ne derler; “Ununu elemiş eleğini asmış” şeklinde idare etti..
Kezman’ın ne yaptığı belli değil.. Yine akıl almayacak goller kaçırdı.. Ancak öyle bir gol attı ki, o golü sadece usta atar.. Fener’in geri kalan futbolcuları için iyi oynadılar diyebiliriz.. Semih her zamanki gibi ikinci yarıda oyuna girdi ve maçı karıştıran, aynı zamanda da skoru getiren eleman oldu.. Son dakikada attığı goldeki vuruşu enfesti..
Kısacası; Fenerbahçe yarışı bırakmıyor ve tam gaz gidiyor..
-
Kim ne derse desin, bu sezonun kralı Sivasspor!.. İster şampiyon olsun, isterse olmasın, bu böyle.. Değilmi ki, ligin bitimine 3 hafta kala zirveyi inatla takip ediyor ve içerde dışarda kazanıyor, “Helal olsun Sivas’a” demekten başka söyleyecek söz bulamıyorum..
Bu defa da ligin kuvvetli takımlarından Ankaraspor’u 2-1’le geçtiler.. Siz bakmayın Ankara takımının ligdeki bulunduğu duruma.. Bu kadroyla Ankaraspor’un ilk 6’nın içinde olması gerekir, fakat futbol enteresan bir oyun!..
Hülâsa; görünen o ki, Sivasspor ligi sonuna kadar kovalayacak..
Takmış kafasına bir kere..
-
Vestel Manisaspor ligden düştü gibi.. Bundan sonra işi çok zor.. Gaziantepspor’a 1-0 yenildi.. Bu skor Antep’in kurtuluşu, Manisa’nın ise sonu oldu sanki..
Kasımpaşa ise Bursaspor’a 1-0 kaybedince matematiksel olarak lige veda etti.. Hayırlısı olsun.. Bakalım önümüzdeki sezon yeniden Süper Lig’e çıkabilecek mi?.. Ama Kasımpaşa’nın ligde değişik bir tat bıraktığı kesin..
Konyaspor deplasmanda kazandı.. Gitti, Ankara’da ligde kalması kesinleşmiş Ankaragücü’nü can havliyle 3-0 mağlup etti.. Ve büyük ihtimalle de sezonu kurtardı..
Tabii, Konya’ya da sormak lazım;
Daha önceleri nerelerdiydiniz?..
-
NOT: Lalegül FM’de hazırlayıp sunduğumuz “HAYATIN İçİNDEN” programının bugünkü misafiri, Bursa-0smangazi Belediye Başkanı Recep Altepe..
Yaptığı çalışmalarla ecdad yadigârı eserleri yeniden ayağa kaldıran ve Bursa halkının mazisiyle tanışmasına vesile olan Başkan Altepe’yle, hizmetlerini ve hayatın renklerini konuşacağız..
Saat: 17.05-18.30.. İstanbul frekans: 88.4..
Bursa: 88.3 www.lalegulfm.com

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi