Rahim Er

Rahim Er

Anderson masalı değil

Anderson masalı değil

Anderson Behring Breivik, henüz 32 yaşında olan Norveçli bir genç. 76 kişiyi katleden bu cani, anlaşılan o ki Tapınak Şövalyeleri tarafından iyi yetiştirilmiş. Zaten kendini ‘Şövalyeler Başkomutanı’ olarak ilan etmiş vaziyette. Arkasında bir haçlı gücü olduğu belli. Onu tesadüfen seçmemişler. Norveç de tesadüfen seçilmemiş. Cani 1998’de Türkiye’ye gelmiş. Sık sık İngiltere’ye gidip uzun süre kalmaktaymış. Tam bir nefret kültürü ifade eden dünya görüşünü 2006’da daha 27 yaşında iken yazmaya başlamış. Yazdıkları 1518 sayfayı buluyor. Adına ‘manifesto’ demiş. 5 yılda 1518 sayfa yazmak! Bu, şu demektir. Bu katil, hiç aralık vermeden 5 yıl boyunca her gün bir makale kaleme almıştır.
Hırsla çalıştığı belli.
Selçuklu, Osmanlı, Türkiye tarihini incelemiş.
Yazdıklarında Türklerin Anadolu’ya gelişlerinin başlangıcı olan 1071’den Ergenekon davasına kadar bize dair hemen her önemli noktaya temas etmiş. İslam dini ile Müslüman Türklerden nefret ediyor. Nefretinin iki istisnası ise Atatürk’le Ergenekon‘a hayranlığı. İkisinin de başarılı olamadığını söylüyor. Türkiye, İslamiyete dönüş yaparak Osmanlının yeniden doğuşuna yol açmıştır diyor.
İşte diğer bazı görüşleri:
-2021 Avrupa’nın yeniden yapılandırılmasının başlangıcı olmalıdır. Türkler, Hristiyan olmazsa NATO’dan, AB’den ve Avrupa’dan sürülüp atılmalı. Bununla da kalmamalı 2071’e kadar da Avrupa’daki bütün İslami eserler cami, minare ne varsa tamamı kazınıp yok edilmelidir. Türkler, Anadolu’yu fethederken Hristiyan nüfus yüzde 93 iken bugün yüzde 3’e düşmüştür. Sevr Projesi hayata geçirilerek Türkler Anadolu’nun ortalarına sürülmelidir. Ermeni soykırımı yapmışlardır. KKTC de güneye verilmelidir.
2083 Bağımsız Hristiyan Avrupa’nın ilan tarihi olmalıdır.
2083 II. Viyana Kuşatmasının 400. yıl dönümüdür. Biz kuşatma diyorsak da onlar ‘zafer’ demekte. ‘III. Viyana Zaferi’ni gerçekleştirmek arzusundalar.
Kimse ‘deli saçması!’ deyip hadiseyi hafife almasın.
Medya da sorumsuzca magazinleştirme yapmasın.
Haçlı ruhu ile yazdıklarının 1518 sayfa olmasından bile şüphe etmeli. Hilafetin Türkiye’ye gelme tarihine işaret etmiş olabilir..
Bu, köktendinci bir Hristiyanın delikanlının kendi başına yapacağı, yazacağı çalışma değildir. Onu besleyen örgütler, devletler istihbarat güçleri olmalı. Haçlı ve ırkçısı terörist ne diyor? “Terör eylemi dikkat çekmek içindir. Fikirlerime dikkat çekmek için bu katliamı yaptım, pişman değilim!”
MİT bu olay için 3 kişilik bir ekip kurarak dinimize ve milliyetimize kin kusan bu eylemin içyüzünü ortaya koymalıdır?
Anderson masalı dinlemiyoruz!
Bir düşman proje infilak etmiştir.
Bu vahşete kimse neden “Avrupa’nın 11 Eylülü demiyor?”
O terörist, ilk andaki iddialar gibi Müslüman olsaydı o yafta da hazırdı.
Ah şu batının çifte standardı!
O ahmak standart daha çok kan akıtır.

> Kimse ‘deli saçması!’ deyip hadiseyi hafife almasın. Bir düşman proje infilak etmiştir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Rahim Er Arşivi