Şampiyonlar tepetaklak..

Şampiyonlar tepetaklak..

Acayip mi desem, enteresan mı?.. Favori gösterilen takımların yerlerde süründüğü bir başka Avrupa Şampiyonası Finalleri hatırlamıyorum..
Baksanıza, son Dünya Şampiyonu İtalya küllüm oldu.. Belki de son maçında turnuvaya veda edecek.. Keza, son dünya kupası finalisti Fransa da aynı şekilde.. Almanya biraz daha iyice ama o da Hırvatistan’a yenildi..
Yunanistan son Avrupa şampiyonuydu.. 0 da Rusya ve İsveç’e mağlup oldu ve son maçından sonra evinin yolunu tutacak..
Tabii, bütün bunlara bakılırsa bizim durumumuz yine iyi gözüküyor.. En azından İngiltere’nin, Ukrayna’nın, İskoçya’nın, Norveç’in, Belçika’nın bulunmadığı, turnuvaya katılarak ülkemizi tanıtmış olduk..
Son Avrupa Şampiyonu Yunanistan, biliyorsunuz eleme gurubunda bizim rakibimizdi ve gurup birincisi olarak finallere katıldı.. Ama gördük ki, Yunanistan, modası geçmiş futbol anlayışıyla turnuvanın en zayıf takımlarından biri oldu.. İsveç’e 2-0 yenildi, ardından da Rusya’ya 1-0 kaybetti..
Rusya, Yunanistan’dan daha organize gözüktü.. özellikle kontratak futboluyla Yunan kalesi önünde pek çok gol pozisyonu buldular. Ama tek golde kaldılar..
Neticede İspanya’ya dramatik bir son dakika golüyle mağlup olan İsveç’le çok hayati bir final maçına çıkacak Rus Milli Takımı.. İki takımın da 3’er puanı var.. Bu gurupta İspanya çeyrek finale çıktı.. Yunanistan gitti..
Bakalım, diğer çeyrek finalist, İsveç’mi, yoksa Rusya’mı olacak? Göreceğiz..
-
TEBRİK;
SPOR AŞ Tanıtım ve 0rganizasyon Müdürü Mahmut Tan’ın oğlu Salih Berk Tan’ın sünnet merasimi, İBB Zeytinburnu Sosyal Tesisleri’nde yapıldı..
Mahmut Tan kardeşimi ve ailesini tebrik ediyorum, Salih Berk’i gözlerinden öpüyorum..
-
TEBRİK;
İETT Taşıtlar Daire Başkan Yardımcısı değerli kardeşim Abdullah Kazdal’ın çocukları Fatih Furkan ve Faik’in sünnet merasimleri Kasımpaşa’da yapıldı..
Abdullah Kazdal’ı ve kıymetli efradı ailesini tebrik ediyorum.. Fatih Furkan ve Faik’i gözlerinden öpüyorum..
-
TAZİYE;
Hayat devam ediyor.. Bir yanda düğünler oluyor.. Diğer yanda ise ömrü bitenler terki hayat ediyor.. Kime ne diyebiliriz ki?.. Veren 0, alan 0..
Geçtiğimiz günlerde merhum Esad Coşan Hocaefendi’nin babası Hafız Halil Necati Coşan ahirete irtihal etti.. Merhuma, Allah’tan rahmet diliyorum..
Rahmetli Halil Necati Coşan için bir telefon aldım. Telefonun diğer ucundaki ses Zonguldak’tan Ali Şeker’in oğlu sanayici Hüseyin Şeker’di.. Hüseyin Şeker aynı zamanda VAKİT gazetemizin iyi bir okuyucusu ve kadim bir dost.. “Rahmetli Esad Coşan ve Necati Coşan, Zonguldak’a geldiklerinde bizim evde kalırlardı Sami Bey, rahmetlinin vefat haberi beni çok üzdü... Allah, mekânını cennet eylesin” diyor ve taziyesini bildiriyor..
Ayrıca; ASKON Genel Başkan Yardımcısı ve İTO Yönetim Kurulu üyesi Abdullah çınar’ın kıymetli kardeşi Alpaslan Yunus çınar’ın vefat haberiyle üzüldük.. Deniz kazası.. İnşallah şehiddir.. Zira, denizde vefat eden imanlı kişiler için böyle söylenir.. Alpaslan Yunus’un da mümin olduğuna şahadet ederiz.. Merhuma, Allah’tan rahmet, başta Abdullah çınar kardeşim olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum..
-
NOT;
88.4 frekansından yayın yapan Lalegül Fm’de hazırlayıp sunduğumuz “Hayatın İçinden” programının bugünkü misafiri; Esenler Belediye Başkanı Mehmet öcalan..
Sayın Başkan’la hayatın tüm renklerini konuşacağız..
Saat: 17.05-18.30
www.lalegulfm.com

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi