AYM üyelerine çağrı, AKP’yi kapatın

AYM üyelerine çağrı, AKP’yi kapatın

Sayın üyeler,

Bu gün, milletin kaderini rey ve görüşlerinizin tayin edeceği bir gün. önünüzde iki yol var, ya aydınlık bir Türkiye için oyunuzu kullanacak, yahut milleti karanlığa mahkum edeceksiniz. Her şey sizin idrak ve basiretinize bağlıdır.

Vereceğiniz kararın hayati önemi bilindiği için, sizi etkilemek için her türlü yol denenecektir. Yasalar tevil edilecek, siyasi analizler yapılacak, istikrardan, demokrasiden dem vurulacak,hukukun hakem olacağı bir konuda, hukuk devre dışı bırakılarak başka ‘hakemler’ devreye sokulmaya çalışılacaktır.

Sakın aldanmayın.

Söz konusu laiklik oldu mu gerisi teferruattır. Kaos olacak, istikrar bozulacak, demokrasi yara alacak diye ‘laik hayat tarzından’ taviz verilemez. Pire için yorganı yakamayanlar, pireden kurtulamazlar. Herkes yorganı yakabileceğinizi bilmeli ki, bu ülkeyi pireler istila etmesin. AKP bir defa, en önce bunun için kapatılmalıdır.

çok sesli bir ülkede istikrar olmaz. Her kafadan bir ses çıkarsa devlet umuru yürümez. Esas olan devlettir. Devletin güçlenmesi, bu hercümerce son verilmesine bağlıdır. Hasso’ların, Hüsso’ların konuştuğu bir ülke olmaktan kurtulmak için AKP kapatılmalıdır.

Türkiye bölünecek, Güneydoğu milli bütünlüğümüzden kopacakmış. Yalan! Cumhuriyet kurulduğundan beri hep aynı hikayeyi dinliyoruz. Bir parti Türkiye’nin her bölgesinden oy aldı, her kesimi temsil ediyor diye, her yaptığına müsamaha edilemez. Türkiye’yi bugüne kadar nasıl idare ettiysek bundan sonra da idare ederiz. Devlet dediğin biraz da korku salmalı.Vatandaşının korkmadığı devlet, devlet değildir. AKP, herkese mavi boncuk dağıtıp, seksen yıl nice emeklerle korkuttuğumuz insanları korkularından kurtardığı için kapatılmalıdır.

Kırk yıldır çift haneli rakamlarda olan enflasyon tek haneli rakamlara düşmüşmüş…Varsın düşmesin di. Enflasyon vardı diye memleket mi battı. üstelik enflasyon düştükçe devletin itibarı düştü. Vatandaş biraz sıkıntı çekmeli, kıvranmalı ki devletin önemini anlasın.

İhracat yükselmişmiş, yükselmesin di.

İlk öğretimde çocukların kitapları bedava dağıtılıyormuş. Dağıtılmasındı. Aslında AKP’nin en büyük günahlarından biri de budur. Vatandaşı rüşvete alıştırdı. Sayın mahkeme rüşvet verme suçundan da AKP’yi kapatmalıdır.

AKP kapatılınca Türkiye yönetilemez olurmuş.Olsun!

O yokken nasıl idare edildiyse yine öyle idare edilir. Eskiden AKP mi vardı. Bu ülkeyi asıl yönetilemez hale getiren AKP’dir. İstikrar bozulunca ABD, güçsüz hükümetlerle kedinin fareyle oynadığı gibi oynarmış. ABD zaten bizimle oynuyor. Tayyip Beyaz Saray’da Bush’un karşısında bacak, bacak üstüne attığı günden beri, ABD kafamıza vurup, elimizdekini almaya çalışıyor. Tayyip, Bush’un karşısında amuda kalkmak yerine, bacak, bacak üstüne atıp, ABD’yi bize musallat ettiği için AKP kapatılmalıdır.

Sayın hakimler,

Lehte yazılara kulak vermeyin; özellikle Hasan Celal Güzel’e sakın inanmayın. Radikal’de sizi muhatap alarak yazdığı mektuba aldanmayın. BçG’ye karşı, HCG’yi kuran, düzenin tekerine çomak sokmak için her fırsatı değerlendiren bu kişi sahiplendiği için de AKP kapatılmalıdır.

İstikrarmış, milli bütünlükmüş, hukukmuş, demokrasiymiş, eşitlikmiş, bunların hepsi hikaye. Bunlardan kurtulup, ‘ye Mehmet, ye’ düzenini sürdürmek için AKP kapatılmalıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi