Yiğit Bulut

Yiğit Bulut

TSK’ya içeriden “BÜYÜK SALDIRI”...

TSK’ya içeriden “BÜYÜK SALDIRI”...

Birkaç yazı öncesinde “TSK’ya içeriden-dışarıdan yöneltilen” saldırıyı analiz etmiş ve şu cümleyi özellikle not düşmüştüm; “...Türkiye Cumhuriyeti’ne yönelen fiziki saldırı haricinde, 1960’lardan itibaren örgütlenmeye başlayan, 1997-1998 döneminde yurtdışı kaynakları ile zirve yapan, 2003’te Süleymaniye’de sinyal veren ve 2008 sonrası açığa çıkan TSK’ya yönelik BÜYÜK SALDIRIYI ve arkasındaki iç-dış örgütlenmeleri doğru analiz etmeliyiz”...

Sevgili dostlar, bu cümleyi yazacağım konuya geçmeden özellikle hatırlatmak istedim. Geçtiğimiz hafta TSK’ya yönelik saldırı artarken ve özellikle TSK’nın ülkemizi koruma adına kahramanca her personeliyle çarpıştığı, helikopterimizin kırıma uğradığı ve şehitlerimiz olduğu saatlerde, adına gazete denen iki paçavra ve internet siteleri tarafından TSK ve Genelkurmay Başkanımıza yönelik bir kampanya başlatıldı. Cumhurbaşkanımızın davetine icabet etmesi ve nikah şahidi olması üstünden, ÖNÜNE-ARKASINA eklenen yalan haberler ile adeta linç edildi... AMAÇ ÇOK NETTİ; TÜRK ORDUSUNU HALKIN GÖZÜNDE YIPRATMAK!

Bu noktada lütfen zamanlamasına dikkat edin! Terör örgütü bir taraftan internet ortamında bir video servis ederken, PAÇAVRALAR Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Genelkurmay’a karşı kara propaganda yapmaya başlıyorlar...

Sevgili dostlar, artık lütfen görmeyen kalmasın! BUNLAR GAZETE falan değil! Bu paçavralar, bu ülkenin içine fitne sokmak, yalan haberler ile kara propaganda yapmak için YABANCI-YERLİ ŞER ODAKLARI tarafından beslenen taşeronlar! Lütfen bunlara inanmaya devam edenleri hala “gazetecilik yapıyorlar, muhalif olma haklarını kullanıyorlar” diyenleri UYANDIRALIM! Siyasette “muhalif olursun”, karşıt görüşünü ortaya koyarsın ! BURADA YAPILAN MUHALEFET DEĞİL DOĞRUDAN ÜLKENİN SİLAHLI KUVVETLERİNİ YIPRATMAK! Ne zaman? Saldırının tam ortasında!

Sonuç: Çok açık ve net yazıyorum; Türk Silahlı Kuvvetleri’ne saldırması için örgütlere o silahları kim veriyorsa, içeride kara propaganda yapması için de bu paçavralara parayı aynı odaklar veriyor! Bu ülkenin aslan gibi evlatları şehit düşerken, içeriden bu hainliğin, haysiyetsizliğin, şerefsizliğin devam etmesi mümkün değil! SİZİ KİM BESLERSE BESLESİN, KİM KORURSA KORUSUN; TÜRK MİLLETİ SİZİ TÜKÜRÜĞÜNDE BOĞACAK! KAÇIŞINIZ YOK!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Yiğit Bulut Arşivi