Yiğit Bulut

Yiğit Bulut

‘Finansal 15 temmuz’ –III

‘Finansal 15 temmuz’ –III

Bir ülkenin para birimi Amerikan Başkanı tarafından hedef alınıyor, Londra’da gece bazı bankaların “broker”ları işe çağırılıyor, olumsuz açıklamalar her mecrada bilerek yayılıyor ve TÜRKİYE KENETLENEREK BU SALDIRIYA KARŞI CUMHURBAŞKANI LİDERLİĞİNDE DİMDİK DURUYOR! DURMAYA DEVAM EDİYOR! 

SEVGİLİ DOSTLAR, 

YAŞANANI DAHA NET ANLAMAK VE ANLAMLANDIRMAK ADINA TEKRAR EDECEĞİM; 

10 AĞUSTOS TARİHE TÜRKİYE’NİN “FİNANSAL 15 TEMMUZ’U OLARAK GEÇTİ”. 

15 TEMMUZ 2016’DA KARŞIMIZA ÇIKANLARIN SAHİPLERİ, BU SEFER “FİNANSAL KÖPEKLERİNİ” SALDILAR ÜZERİMİZE! SALMAYA DA DEVAM EDİYORLAR! 

NE YAPACAĞIZ? TESLİM Mİ OLACAĞIZ? 

Peki birilerinin içeriden bizleri tuzağa çekmeye çalıştıkları gibi BİRBİRİMİZE Mİ DÜŞECEĞİZ? 

ASLA! ASLA! ASLA! 

DAHA DA NET BİR ŞEKİLDE “BİR” OLACAĞIZ, BİRLİK OLACAĞIZ VE BU KAHPE SALDIRIYI ATLATARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ. 

Sevgili dostlar, birkaç gün önce grafikler eşliğinde Türk şirketleri ve sermaye piyasası endekslerinin “dolar ve altın” bazında grafiklerini paylaşmış ve TL enstrümanlara yatırım zamanı olduğunu vurgulamıştım. Bu yazıma çok katkı geldi. Bugün sizlerle bazı yeni grafikler göstermek istiyorum. 

Bu gördüğünüz bir bankamızın sermaye piyasasında işlem gördüğü değerin dolar bazında grafiği. Bu bankanın rasyoları mükemmel seviyede ve karlılığı yıllara göre artmış. Şimdi lütfen dikkat edin; TÜRK PARA SERMAYE PİYASALARINA SALDIRANLAR O KADAR AKLINI KAYBETMİŞ Kİ; İRRASYONEL BİR ŞEKİLDE 2000’Lİ YILLARDAKİ DEĞERİN ALTINA KADAR SATIYORLAR! AMAÇ; ZARAR VERMEK! 

Şimdi endekse bakalım... 

 ÖYLE AKIL DIŞI BİR SATIŞ VAR Kİ; DOLAR BAZINDA FİYATLAR YÜKSELEN KURUN DA ETKİSİYLE 90’LI YILLAR SEVİYESİNDE! SATANLARIN DERDİ NE? ZARAR VERMEK, TÜRKİYE’Yİ ABLUKA ALTINA ALMAK! 

Bu grafiklere bakıp “ama dolar arttı” diyenlere TL bazında başka bir banka grafiği göstereyim; fiyatlar “irrasyonel” noktalarda! 

 Sevgili dostlar, akıl dışı şekide “Türkiye’ye zarar vermek adına” bu satışları yapanlar dönüp çok daha yüksekten geri alacaklar! Onlar geri dönmeden size tavsiyem; TL enstrümanlara yatırım fırsatını kaçırmayın! Bu günler geçecek ve göreceksiniz eski seviyelerin çok üstünde yeni değerleri hep birlikte göreceğiz! 

Sonuç: Türkiye’ye ve hedeflerine güvenen herkesi, TL bazlı enstrümanlara yatırım yapmaya, ülkesine sahip çıkmaya ve birlik içinde yeni hedeflere yürümeye çağırıyorum. Türkiye’ye yatırım yapın, dönüşünü çok kısa sürede göreceksiniz! 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yiğit Bulut Arşivi