İkisi de sıfır çekti

İkisi de sıfır çekti

Fenerbahçe, Ankara’da Ankaragücü’yle puanları paylaştı.. Maç için “seyredenleri oldukça sıktı” diyebiliriz.. 2. dakikada Deivid’in kafa vuruşunu Ankaragüçlüler çizgiden çıkardılar.. Güiza maalesef Kezman’dan esintiler sunuyor.. Kezman hiç olmazsa geçen sezon ikinci yarıda 12-13 gol atmıştı, Güiza ise 12 haftada yanılmıyorsam 3 gol attı.. Bu futbolcu, bildiğiniz gibi 15 milyon doların üzerinde bir paraya mâl oldu Fener’e!.. Ve Ankaragücü müsabakasında da karavana çekip durdu Güiza!..
Aragones, Deivid’i neden değiştirdi?.. Hem de Maldonado’yla..
Anlayan varsa beri gelsin!..
Ve maç sonunda Aragones diyor ki; “Rakibimiz savunmada çok başarılı oynadı.. Maç adil bir biçimde bitti..”
Devam ediyor İspanyol hoca;
“Bugün alınan sonuca şu şekilde bakmak lazım.. Bugün 2 puan bıraktık, diğer yandan ise 1 puan kazandık.. Çünkü böyle zorlu deplasmanlarda alınan tek puan önemlidir!..”
Yani, adama “günaydın” derler!.. Elbette deplasmanda alınan puan önemlidir; ancak senin şampiyonlukta iddian varsa, deplasmanda da kazanmak zorundasın!.. Beraberliği savunmak, oynayamayan gelinin “yerim dar” demesi gibi bir şey!..
Bir Alex meselesi var.. Alex’e elbette ki haksızlık yapmak istemiyorum!.. Çünkü Alex’in tek başına Fenerbahçe’ye kazandırdığı epeyce maç hatırlıyorum.. Ancak şu anki fotoğraf enteresan.. “Alex yok, Fener son oynadığı 3 maçı da kazanıyor.. Alex var, Fener maçı koparamıyor!..” Tespitim böyle.. Şimdi gözler 26 Kasım Çarşamba gecesinde.. Bakalım Fener, Ankaragücü maçındaki etkisiz ve can sıkıcı futboluyla Porto karşısında ne yapacak?..

Galatasaray, Ankara virajında patinaj yaptı.. Ankaraspor’la deplasmanda karşılaşan Galatasaray, karşılaşmadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı..
Galatasaray bu sezon deplasmanlarda sefilleri oynuyor.. Son 3 deplasman maçını kaybeden ve 5 deplasmanda sadece 1 galibiyet alabilen Sarı-Kırmızılı ekip, üstüne üstlük rakibi Fenerbahçe'nin de 2 puan kaybettiği haftada avantajı resmen tepti.. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında fenalaşarak hastaneye kaldırılan Arda, bu maçta sahanın en iyisiydi.. Harry Kewell ve Ümit Karan ise oldukça etkisiz kaldı.
İki takım açısından maçın geneline bakıldığında, 90 dakikada aklımda kalan pek de pozisyon yoktu desem yeridir.. Seyircileri heyecanlandıran sadece Servet’in kale çizgisinden çıkardığı bir top vardı!.. De Nigris’in vuruşunda Servet Çetin gerçekten çok çevik bir hareket yaptı..
Ev sahibi Ankaraspor için de şunları söyleyebiliriz.. .Galatasaray’dan biraz daha fazla topun sahibi oldular.. Aykut Kocaman oyunu 70. dakikaya kadar rölantide götürmek istedi.. Daha sonra ofansif gücü olan oyuncuları oyuna kattı.. Sezonun formda ismi Özer'in olmaması, Neca'nın da sakatlıktan yeni kurtulması ve oyunda bulunduğu sürede ürkek olması, oyun planını etkiledi Ankaraspor’un!.. Neticede Galatasaray evinde 3‘er 3’er topladığı puanları deplasmanda 2’şer 2’şer dağıtıyor.. Bu da aynen Fenerbahçe gibi şampiyonluğu kovalayan bir takıma uymuyor..

TEBRİK: All Seasons 0tellerinin sahibi, İşadamı Sami Topaloğlu, Cumartesi gecesi oğlu Erkan’ı Grand Cevahir’de evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.. 1000’e yakın davetlinin bulunduğu düğün töreninde, genç evlilerin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyarken, şahitliklerini de Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin ve Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş yaptılar.. Ben de Merve ve Erkan kardeşlerimi tebrik ediyor ve kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyorum..

NOT: 88.4 frekansından yayın yapan Lalegül FM’in bugünkü misafiri deri sanayiinin önde gelen simalarından Matraş Deri Yönetim Kurulu Başkanı, İşadamı Hakkı Matraş.. Ehl-i muhabbet ve nüktedan bir kişiliğe sahip olan Hakkı Bey’le hayatın renklerini konuşacağız..
Saat: 17.05-18.30 www.lalegul.com

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi