Baba dostlarına selam..

Baba dostlarına selam..

İlk selamım Hasan Aksay’a..
Başka bir deyişle Devlet Bakanımız Hasan abimize..
Baba dostu Hasan abi..
Senelerin Hasan abisi.. Efali tavrındaki incelikle her daim numune-i imtisal olmuş bir 0smanlı çelebisi.. Ki, bu inceliğin içerisinde tevazuyu, beyefendiliği ve nezaketi bulabilirsiniz..
Hasan abiye teşekkürde geç kaldım.. Affımı arz ediyorum.. Rahmetli babacığım için gazetemiz Vakit’teki köşesinde 23 Şubat 2009 Pazartesi tarihinde yazmış olduğu “SABRİ ÖZEY’LE BAŞKA BİR BAHARDA TANIŞTIK” başlıklı nazik ve maziye seyahat ettiren makalesi için binlerce iyi dilek.. Binlerce arz-ı muhabbet..
Lütfen kabul buyursun..
Hz. Allah, kendilerine hayırlı uzun ömürler nasip etsin..

Bir başka baba dostu ise İsmail Müftüoğlu..
Unutulmayan Adalet Bakanımız.. 0 da yılların eskitemediği bir sıcak dost.. Bir kıymetli abi.. Bazen kızar, bazen de sever.. Ancak, şevkati gazabından her daim çok önde gider.. Yufka yüreği böyle gerektirir..
İsmail abimiz de lütfetmişler Milli Gazete’deki köşelerinde 3 Mart 2009 Salı günü babam için “RUHUN ŞAD OLSUN SABRİ AĞABEY” başlıklı bizleri gözyaşları içerisinde bırakan hayli duygulu bir makale yazmış..
Sağolsun..
Bu makale için pekçok okuyucu mesajı alınca değerli Bakanım, 8 Mart Pazar günü yazısını yeniden yayınlamış..
Kendilerine binlerce teşekkür yolluyorum..
Allah (cc), İsmail abime de hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin..
Bu isimler artık “ulu çınar” oldular..
Dualarını istirham ediyorum..

İLLÂ EDEP.. İLLÂ EDEP..
Değerli okuyucularım, hangi meslek gurubuna mensup olurlarsa olsunlar, gergin tiplerden, başka bir ifadeyle kendisiyle barışık olmayan insanlardan topluma hiçbir zaman yarar gelmez, zarardan başka!..
Tolunay Kafkas..
Kayserispor’un teknik direktörü..
Futbolculuğu fena değildi.. Teknik direktörlüğü bana göre futbolculuğundan daha da iyi..
Ancak, Tolunay Kafkas, spor centilmenliğine uymayacak kadar agresif.. Bazı maçlardaki ruh hali hayli enteresan!..
Terbiye ve nezaket sınırlarını aşıyor.. Hırsla kavgacılığı birbirinden ayıramıyor.. Bazen sahaya kadar fırlıyor.. Bazen de rakip takım oyuncularına isyan ediyor..
Son vukuatı daha da acayip.. Sarı-Lacivertli ekibin 2-0 galibiyetiyle biten Kayserispor-Fenerbahçe müsabakasında Fenerbahçeli Roberto Carlos’a küfürlü bir biçimde hareket çekme operasyonunu gerçekleştirdi.. Yakışmadı Tolunay Hocaya.. Geçen sezon da hem Kayseri’de, hem de İstanbul’daki maçlarda saldırgan tutumları olmuştu..
Roberto Carlos’un, “Sakin olmasını söyledim, ama o beni elleriyle itti” şeklindeki ifadesi var.. Zaten herkes de gördü.. Hadi, varsayalım ki Roberto Carlos yılların kaşalotu.. Ya da tahrik etmek için böyle bir hareket yaptı..
Neticede; Tolunay bir hoca, rakip futbolcuya böyle karşılık vermesi mi gerekir?..
Kayserispor’un onursal başkanı ve sadece Kayseri şehrinin de değil, belediyecilikte tüm Türkiye’nin medar-ı iftiharı olan Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri’nin her alanda yükselmesi için inanılmaz çaba sarfediyor, ancak böyle agresif kişiler, yapılanları gölgede bırakıyor..
Mehmet Özhaseki’nin ön ayak olduğu ve ülkemizin bir numaralı futbol sahalarından biri olan Kadir Has Stadyumu’ndan bahsedeceğimize Tolunay Kafkas’ı konuşuyoruz..
Yazık!..
Yöneticiler dikkat çekmeli..
Kimse Kayserispor camiasına zarar vermemeli..

Bir sözümüz de Fenerbahçe’li Emre’ye..
Rakip, Emre’ye sert girmiş olabilir, kasıtlı da vurmuş olabilir..
Olmamalı, ancak futbolun doğasında bunlar var..
Emre’nin kulübede yaptığı o acayip hareketi onaylamamız mümkün değil..
Düpedüz terbiyesizlik.. Tek kelimeyle dehşet verici..
Birileri bu çocuğu durdursun, yoksa hem kendisinin hem de Fener’in başı belaya girer..

NOT: 88.4 frekansından yayın yapan Lalegül FM’de hazırlayıp sunduğumuz “AK AKÇE” programının bugünkü misafiri MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi, Araştırmalar ve Yayın Komisyonu Başkanı Mustafa Erdem..
Saat: 17.05-18.15 www.lalegulfm.com

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi