Ziya Şengül

Ziya Şengül

Maldonado tur kapısını aralar Maldonado tur kapısını aralar

Maldonado tur kapısını aralar Maldonado tur kapısını aralar

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetiminin, Fenerbahçe takımının potansiyel güç olabilmesi için her türlü çabayı sarfettiğini görüyoruz.

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Sevilla. 100 yıllık tarihinde büyük başarılara imza atmış Fenerbahçe, Sevilla karşısında oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçına büyük önem veriyor. Bu nedenle de Alex’in Brezilya’daki takım arkadaşı Maldonado’yu renklerine bağladı. Maldonado’yu seyretmedim. Alex’in Brezilya’dan takım arkadaşı olan bu futbolcunun, Fenerbahçe’de Güney Amerikalı futbolcularla birlikte görevlendirilmesi gereken yer ön libero. Aldığım duyumlar doğrultusunda, Maldonado’nun gol atma adına önde oynayan değil, savunma ağırlıklı çok iyi performans sergilediği söyleniyor. Fenerbançe’nin teknik patronu Zico, bu futbolcuyu hepimizden daha iyi tanıdığına göre, transfer edilmesi adına da olumlu yanıt vermiş ki Maldonado şimdi Fenerbahçeli oldu. Bu oyuncunun Aurelio ile beraber Fenerbahçe savunması ve orta sahasındaki gücüne güç katacağını zannediyorum. Böylesine yetenekli bir futbolcunun -ki Alex öyle söylüyor- kısa zamanda takımına uyum sağlamasını bekliyorum. Bekliyorum çünkü bu kadar Güney Amerikalı futbolcunun arasında takıma uyumsuz görüntü vermesi beklentisi içinde asla ve asla olmak istemiyorum. Yönetim yukarıdaki satırların arasında da belirttiğim gibi, potansiyel güç olabilme adına Maldonado’yu renklerine kattıysa, o zaman söylenecek bir tek sözüm olur ki; Sevilla maçında Fenerbahçe, kazanan ve turu atlayan olsun.

Maldonado’nun transferini gerçekleştiren Fener, eğer bu oyuncuyla birlikte Şampiyonlar Ligi’nde turu atlayan olursa, Alex’i, böylesine bir futbolcuyu önerdiği için kutlayacağız. Ama aksi olur, Fenerbahçe takım olarak yine beklentisine ulaşamazsa, o zaman bu futbolcunun transferi gecikmiş bir transfer olarak gözükür.


Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ziya Şengül Arşivi